Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare Stockholm Banner
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Rörmokare i Solna, Akuta & Planerade VVS-arbeten

Alvis Rörakut Service är VVS-företaget för dig som söker kompetenta och serviceinriktade rörmokare i Solna.

Alvis Rörakut Service är ett Säker Vatten certifierat VVS-företag i Solna. Vi gör allt inom VVS, vi täcker in områden som badrumsrenoveringar, stopp i avlopp, värmepumpar, rörjour, blandarbyte, installation av dusch & toalettstolar, varmvattenberedare & element samt underhåll och byten av ventiler. Du är garanterad ett professionellt arbete som dessutom har ett mycket bra pris. Vi har stor och bred kompetens bland våra medarbetare och utför alla typer av arbeten och allt inom VVS Solna.

Vi garanterar att arbetet kommer bli väl utfört oavsett vilka önskemål och behov du som kund har. Inget arbete för stort eller för litet för våra rörmokare i Solna.

Rörjour Solna, Jour 24/7 vid stopp, värmeproblem & vattenläckor

Alvis Rörakut Service är kända för vår snabba Rörjour till kunder i Solna och hela Stockholm där vi hjälper er med akuta VVS-problem dygnet runt, året om.

Ifall du får stopp i avloppet, värmen slutar fungera eller en vattenläcka inträffar är det akuta situationer som måste åtgärdas oavsett tiden på dygnet.

Våra erfarna och certifierade rörmokare på vår Rörjour hjälper dig i Solna med avloppsrensning, värmepumpservice, vattenläckor och andra akuta problem rörande VVS.

Vi utför både planerade arbeten inom VVS under ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta VVS-problem i hela Solna, dygnet runt året om.

 • Badrumsrenovering Stockholm
  Vi är experter på badrumsrenovering i Stockholm!

Badrumsrenovering Solna

Börjar det bli dags att renovera badrummet?

Din bostad är en investering och för att den ska behålla sitt värde och öka är det viktigt att den underhålls på rätt sätt med kunnig personal. Arbeten i badrum är extra känsliga för när en vattenläcka inträffar kan bli en dyr historia och orsaka stor skada.

Vi kan badrumsrenoveringar och vet att det är känsliga arbeten för att undvika fuktskador och det är därför vi alltid följer de regler och riktlinjer som finns enligt Säker Vatten-installation.

Som kund kan du vara säker på att vi tar fullt ansvar för hela arbetsprocessen när vi renoverar ditt badrum, ända från planeringen av renoveringen till slutbesiktningen av ditt nya badrum i Solna när allt är klart.

Med Alvis Rörakut Service kan du känna dig trygg och säker under din badrumsrenovering i Solna. Vi garanterar att du får ett professionellt slutresultat som du känner dig nöjd med.

Bli kontaktad

  Professionell avloppsrensning Solna

  Vi utför avloppsrensning och högtrycksspolning med våra professionella avloppsrensare och högtrycksspolare. Med dessa metoder får vi bort avlagringar och andra typer av hinder som orsakar stopp i toaletten eller stopp i avloppet hos dig i Solna.

  Det är miljövänliga och väldigt effektiva och beprövade metoder som gör avloppsledningarna fria från den typ av orenligheter och föroreningar som kan orsaka stopp i avloppet och andra problem.

  Vi löser dina avloppsproblem

  Vi på Alvis Rörakut Service har många års erfarenhet från avloppsrensning och prioriterar alltid kvalitet och nöjda kunder. Kontakta oss när du har problem med avlopp i Solna och övriga Stockholm. Vi strävar efter att vara din helhetslösning när du är i behov av avloppsrensning i Solna och övriga Stockholm eller när du har stopp i avloppet. Vi tillhandahåller även andra avloppstjänster så som högtrycksspolning av avloppsledningar och rörinspektion.

  Rörmokare Solna Jourbil Rörjour

  Brett utbud av tjänster inom VVS i Solna

  Förutom Rörjour, VVS och rörmokeri renoverar vi även badrum, lägger golvvärme och utför rivningsarbeten. Vi samarbetar även med certifierade och kompetenta elektriker så vi kan utföra trygga el-arbeten när det behövs. Behövs det extra städning ordnar vi en professionell städfirma i Stockholm till dig.

  Våra tjänster är avdragsgilla enligt ROT så du kan spara 30% av arbetskostnaden.

  Här är några av de VVS-tjänster som våra erfarna, välutbildade och serviceinriktade rörmokare i Solna kan hjälpa dig med:

  • Rörjour, dygnet runt året om i hela Solna & Stockholm för akuta problem inom VVS.
   Läs mer om Rörjour
  • Värmepumpar, nyinstallationer, reparationer och värmepumpservice av:
   bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump och elpannor.
   Läs mer om Värmepumpar och värmepumpservice
  • Avloppsrensning, stopp i avlopp, stopp i handfat, stopp i vasken, stopp i toaletten och rörinspektion.
   Läs mer om vår Avloppsrensning & Avloppsservice
  • Badrumsrenovering, våra Säker Vatteninstallation auktoriserade rörmokare har kompetens att renovera ditt badrum och kök i Solna.
  • Varmvattenberedare, installation och reparation.
  • Värmesystem, nyinstallationer, reparationer och service till alla typer av värmesystem.
  • Undercentraler och fjärrvärmecentraler, reparationer och service.
  • Rördragning, nyinstallationer, reparationer till tappvattensystem, avloppssystem och värmesystem för kök, badrum, tvättstugor mm.
  • Blandare, försäljning, installation, montering och reparation av köksblandare, duschblandare och tvättställsblandare. Läs mer om blandarbyten.
  • Toalettstol, byte & installation. Erbjudanden på Gustavsberg & Ifö toalettstolar
  • Serviceavtal, fullserviceavtal till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.
   Läs mer om våra Serviceavtal

  Vanliga frågor och svar

  Vad kostar en rörmokare i Solna?

  Det brukar även finnas fasta priser på 2632 kr efter ROT-avdrag för populära tjänster som byte av köksblandare, wc-stol, mindre rörarbeten eller byta duschblandare . För jourarbeten samt på helger och kvällar tillkommer jouravgifter.

  Vad innebär att ett VVS-företag är auktoriserat från Säker Vatten?

  Ett auktoriserat VVS-företag från Säker Vatten innebära att VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Det är för att minska risken för vattenskador samt legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp när du väljer rörmokare för att se att VVS-företaget är auktoriserat.

  Får man utföra vvs-arbeten själv?

  Det är inte förbjudet enligt lag som att göra VVS-arbeten själv. Men det är ofta arbeten som kräver stor kunskap inom VVS för att inte orsaka vattenskador. Har gjort fel och fått en vattenskada är det stor risk att försäkringen inte gäller ifall du utfört arbetet själv. Därför är det säkrast att låta en rörmokare utföra vvs-arbetena.

  Offert

  Fyll i så noggrant du kan i offertförfrågan. Våra rörmokare i Solna kommer ut till dig och om det behövs för att se vad som behöver göras.

  Desto bättre vi förstår dina behov och önskemål, desto bättre kan vi uppfylla dem. Om det känns komplicerat att fylla i offertförfrågan är du alltid välkommen att ring gärna oss.

  VVS & Rörmokare Solna kostnadsfri offert

  Vatten och Avlopp information Solna kommun

  När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Solna oavsett tid på dygnet.

  Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Solna kommun: Bergshamra, Haga, Hagalund, Huvudsta, Järva, Råsunda, Skytteholm samt Ulriksdal.

  Vattenavstängning ordinarie arbetstid

  Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Solna Vatten på tel: 08-82 79 64.

  Vattenavstängning övrig tid

  Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta Solna Vatten i samarbete med SOS Alarm på tel: 08-454 21 77.

  Översvämning av avloppsvatten

  Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Solna Vatten. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

  Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Solna!

  Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare Solna är ni alltid välkomna att kontakta oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs t.ex. hantverkare eller elektriker löser vi det också.

  Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer i Solna.

  Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

  Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
  betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

  Ordinarie Tidsbokning

  Mån – Fre:      07:00 – 16:00
  Lunchstängt: 12:00 – 13:00

  Rörjour 24/7

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

  08-65 00 144