Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Rörmokare & VVS på Lidingö

Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Snabb & professionell VVS-service på Lidingö

Alvis Rörakut Service hjälper dig med allt inom VVS & rörmokeri på Lidingö, från byten av blandare till installation av värmepumpar och varmvattenberedare.

Våra rörmokare hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med både nyproduktion, renovering.

Vi erbjuder snabb hjälp och ett trevligt bemötande oavsett om du ska renovera badrummet, saknar värme i huset eller har fått stopp i avloppet på Lidingö.

Rörjour Lidingö

Alvis Rörakut Service är kända för vår snabba Rörjour till kunder på Lidingö och hela Stockholm där vi hjälper er med akuta VVS-problem dygnet runt, året om.

Ifall du får stopp i avloppet, värmen slutar fungera eller en vattenläcka inträffar är det akuta situationer som måste åtgärdas oavsett tiden på dygnet.

Våra erfarna och certifierade rörmokare på vår Rörjour hjälper dig på Lidingö med avloppsrensning, värmepumpservice, vattenläckor och andra akuta problem rörande VVS.

Vi utför både planerade arbeten inom VVS under ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta VVS-problem på hela Lidingö, dygnet runt året om.

Rörmokare Lidingö Jourbil Rörjour

Badrumsrenovering Lidingö

Börjar det bli dags att renovera badrummet?

Våra auktoriserade rörmokare ser till att ditt badrum blir renoverat på bästa sätt.

Alla VVS-installationer utförs professionellt och säkert. Vi reparerar även dina nuvarande installationer.

Som kund kan du vara säker på att vi på Alvis Rörakut Service tar fullt ansvar för hela arbetsprocessen när vi renoverar ditt badrum, ända från planeringen av renoveringen till slutbesiktningen av ditt nya badrum på Lidingö när allt är klart.

Vi hjälper självklart till med andra typer av våtrumsarbeten. Vi utför rörarbeten hos dig på Lidingö oavsett om det är i köket, toaletten eller i tvättstugan.

Vill ni utföra mindre upprfräschningar i badrummet så höjer det utseendet mycket att byta duschblandare och byta toalettstol.

Du varmt välkommen att höra av dig till oss med det du behöver hjälp med.

Badrumsrenovering Lidingö, nyrenoverat badrum

Badrumsrenovering på Lidingö till bra pris

Letar du efter en VVS-firma eller rörmokare på Lidingö som kan utföra arbeten hos dig? Kontakta oss, vi har bra priser och korta väntetider, är det akut så hjälper vår rörjour dig samma dag!

Skicka en beskrivning av det du vill ha gjort och eventuella bilder så återkommer vi snart med en offert till dig.

Våra rörmokare på Lidingö kommer hem till dig och om det behövs för att se vad som behöver utföras.

Desto bättre vi förstår dina önskemål, desto bättre kan vi uppfylla dem. Ifall det känns komplicerat att fylla i offertförfrågan är du alltid välkommen att ring gärna oss. Fyll i offertförfrågan

  Vanliga frågor och svar

  Hur vet jag kontrollera att ett VVS-företag är auktoriserat?

  För att ett VVS-företag ska vara auktoriserat hos organisationen Säker Vatten måste VVS-installationerna utförs enligt gällande branschregler. Branschreglerna från Säker Vatteninstallation är gjorda för att minska risken för vattenskador samt legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp för att se att VVS-företaget är auktoriserat eller gå in på Säker Vattens hemsida.

  Hur hittar jag en bra rörmokare på Lidingö?

  Du kan antingen kan du be din rörmokare om referenser från dens senaste projekt. Det är även bra att se omdömen rörmokaren har fått på olika omdömesplattformar som Google, Reco och Eniro.

  Kan jag använda ROT-avdrag när jag anlitar en rörmokare?

  VVS i bostadsrätt, fritidshus eller villa räknas som ROT-arbete. Det betyder att du som anlitar rörmokare för arbete i din bostad, kan dra av 30% av arbetskostnaden om du är behörig för rotavdrag. ROT-avdraget är på 50 000 kr per person och år. Ifall ni är två som äger bostaden kan ni dra av maximalt 100 000 kr.

  Avloppsrensning & stopp i toaletten Lidingö

  Det behövs inte mycket för att orsaka stopp i avlopp, för det mesta beror det på att något olämpligt har spolats ner.

  Har du råkat ut för stopp i avloppet, toaletten eller vasken har man inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet?

  Vi erbjuder vår avloppsrensning och avloppsservice med professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar som jour dygnet runt, året om.

  Kontakta oss för att få hjälp idag med ditt stopp i avloppet på Lidingö

  Avloppsrensning med rensmaskin Rigid k-50

  Stopp i köket

  Får du stopp i köket så brukar det bero på att det är matfett som man häller ut direkt i diskon som stelnar i rören och till slut hindrar vattnet från att rinna ner. Har du fått stopp i köket kan du alltid börja med att spola hett vatten så att matfettet kanske löser upp sig.

  Tips för att lösa stopp i avloppet

  Ibland har du turen och kan på egen hand fixa stopp i ett avlopp, antingen så rengör du manuellt genom att du öppnar ett vattenlås. Det andra alternativet är att du använder rensband eller någon form av sugpropp. Var dock försiktigt så att du inte använder för vassa föremål och riskerar att skada rören på något sätt.

  Ofta sitter avloppsstoppet långt in eller alldeles för hårt vilket gör att du inte kan lösa stoppet med vanlig hushållsutrustning. Det är då du tar hjälp av våra profesionella rörmokare på Lidingö!

  Hjälper inte tipsen kontakta oss så hjälper vi dig på Lidingö med stopp i avloppet & avloppsrensning

  Certifierade rörmokare Lidingö

  VVS-arbeten som utförts felaktigt kan bli dyra historier som orsakar mycket besvär. Råkar du ut för ett vattenläckage kräver försäkringsbolagen att allt VVS-arbete som är kopplat till vattenläckan är fackmannamässigt utfört, för att försäkringsbolaget ska överväga att betala ut någon form av ersättning.

  Alla våra rörmokare på Alvis Rörakut Service är välutbildad med lång erfarenhet och kunskap inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar. Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs av försäkringsbolag.

  Funderar du på att installera golvvärme i ditt hus eller villa på Lidingö?

  Våra rörmokare på Alvis Rörakut Service hjälper dig med både installation och reparation av vattenburen golvvärme på Lidingö. Vi ser till att du får en säker installation som du kan lita på i många år framöver.

  Se till att du anlitar en behörig rörmokare, felaktigt installerad golvvärme kan orsaka både stora vattenskador och kostnader.

  Vi på Alvis Rörakut Service är auktoriserade enligt Säker Vatteninstallation och du kan lita på att vi utför ett bra och professionellt arbete med din golvärmeinstallation på Lidingö.

  Kontakta oss för mer information om golvvärmeinstallation

  VVS Lidingö

  VVS-branschen precis som så många andra branscher förändrats till följd av utvecklingen av såväl teknik som ökade krav på effektivitet.

  Från våra rörmokare på Lidingö får du ett professionellt bemötande, förmågan att projektera och är tillgängliga dygnet runt, oavsett när du behöver med hjälp från vår rörjour Lidingö.

  Värme, ventilation och sanitet är trots allt mer än bekvämligheter. Att VVS-systemen fungerar är väsentligt för vår vardag ska fungera ostört.

  Får ni fått ett brev från kommunen om att ni på Lidingö måste byta vattenmätarkonsol är det något vi gör åt er till fast pris.

  Vi har just nu även en bra kampanj på Nibe 300 compact varmvattenberedare.

  Våra rörmokare på Lidingö löser allt inom VVS på Lidingö oavsett om det gäller avloppsrensning, en trasig varmvattenberedare eller värmepumpservice.

  Rörmokare löser stopp i avloppet på handfat

  Vatten och Avlopp information Lidingö kommun

  När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig på Lidingö oavsett tid på dygnet.

  Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Lidingö kommun: Baggeby, Bo, Bo gärde, Brevik, Elfvik, Gångsätra, Gåshaga, Hersby, Herserud, Högberga, Islinge, Käppala, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Näset, Rudboda, Skärsätra, Sticklinge, Stockby, Storholmen samt Torsvik.

  Vi utför självklart även arbeten i hela Stockholm län till så väl privatpersoner och företag som familjejurist som kan bistå vid bodelning sambo.

  Vattenavstängning ordinarie arbetstid

  Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Teknik- och fastighetsförvaltningens kundtjänst på tel: 08-731 33 03.

  Vattenavstängning övrig tid

  Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta Securitas på tel: 010-470 56 57.

  Översvämning av avloppsvatten

  Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Teknik- och fastighetsförvaltningens kundtjänst. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

  Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Lidingö!

  Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare på Lidingö är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

  Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer på Lidingö.

  Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

  Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
  betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

  Ordinarie Tidsbokning

  Mån – Fre:      07:00 – 16:00
  Lunchstängt: 12:00 – 13:00

  Rörjour 24/7

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

  08-65 00 144