Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
VVS-jour bilar

Vi hjälper dig med allt inom VVS i Järfälla & Jakobsberg

Våra rörmokare på Alvis Rörakut Service, kan hjälpa dig med allt inom VVS i Järfälla och Jakobsberg. Rörläggning, service, installationer av tvättmaskin samt diskmaskin, varmvattenberedare, värmepumpservice och mycket mer.

Genom väl utförda jobb har Alvis Rörakut Service fått många nöjda kunder. Kontakta oss för att du också ska bli en av dem

 • Badrumsrenovering Stockholm
  Vi är experter på badrumsrenovering i Stockholm!

Renovera ditt badrum i Järfälla

Börjar det bli dags att renovera badrummet?

En badrumsrenovering är en investering och för att din bostad ska behålla sitt värde och öka. Därför är det viktigt att den underhålls på rätt sätt med kunnig personal. Renoveringar av badrum är extra känsliga för när en vattenläcka inträffar kan bli en dyr historia och orsaka stor skada.

Vi kan badrumsrenoveringar och vet att det hur de ska utföras för att undvika fuktskador och det är därför vi alltid följer de regler och riktlinjer som finns enligt Säker Vatten-installation.

Som kund kan du vara säker på att vi tar fullt ansvar för hela arbetsprocessen när vi renoverar ditt badrum i Järfälla, ända från planeringen av renoveringen till slutbesiktningen av ditt nya badrum i Solna när allt är klart.

Med Alvis Rörakut Service kan du känna dig trygg och säker under din badrumsrenovering i Järfälla. Vi garanterar att du får ett professionellt slutresultat!

Expert inom VVS

VVS står för vatten, värme och sanitet, vilket är några av de viktigaste sakerna när det gäller att skapa ett trivsamt hem. Att vi får rinnande vatten, fungerande avlopp och värme tar vi som självklart men allt detta är beroende av VVS.

Oavsett om man säger rörmokare, rörläggare eller VVS-montör så arbetar man med att dra vatten- och avloppsledningar. Vissa kan känna sig lockade att själv dra vattenledningar och utföra VVS men det är både svårt och kan få allvarliga konsekvenser som vattenläckor.

Bäst är att från början kontakt certifierad rörmokare för att få hjälp med din VVS Järfälla, det sparar du både tid och pengar på i slutändan.

Våra VVS-montörer på Alvis Rörakut Service har lång erfarenhet av VVS, rörläggning och värmepumpar. Kontakta oss för det du behöver hjälp med

Rörmokare löser stopp i avloppet på handfat

Vi hjälper dig med VVS dygnet runt

Oavsett när på dygnet du behöver hjälp med VVS så finns för er i Järfälla, Jakobsberg och hela Stockholm. Vår VVS-jour rycker ut dygnet runt, året om för att åtgärda vattenläckor, stopp i avlopp, stopp i toaletten hos dig i Järfälla. Det spelar ingen roll om du bort i en villa, ett radhus eller en lägenhet, våra rörmokare löser VVS-problemen. Förutom VVS-jour hjälper vi givetvis även till med planerade arbeten som kräver rörmokare.

Låt inte hjälpen, ring rörmokare på VVS-jour i Järfälla

Spara med ROT-avdraget

ROT-avdraget ger dig fördelaktigt pris när du renoverar och gör tillbyggnad.

Tack vare ROT-avdraget kan du som äger din bostad dra av 30% av arbetskostnaden när du väljer att anlita oss VVS-tjänster. 50 000 kronor per person och år kan man göra i avdrag, vilket gör våra priser ännu mera konkurrenskraftiga.

Alvis Rörakut Service hjälper dig med allt inom VVS i Järfälla & Jakobsberg. Våra rörmokare lägger rör och installerar din nya värmepump i Järfälla. Allt vi utför görs av våra professionella rörmokare i Järfälla på bästa sätt och du kan utnyttja ROT-avdraget.

Missa inte årets ROT-avdrag, kontakta oss idag

30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

Rörmokare & VVS-tjänster i Järfälla & Jakobsberg

Med professionella rörmokare tillhandahåller dessa tjänster inom VVS till dig i Järfälla & Jakobsberg:

 • VVS-jour för akuta problem, dygnet runt i Järfälla & hela Stockholms län
 • VVS-installationer i kök, toalett, badrum och tvättstugor
 • Blandare, installation, montering samt reparation av köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare
 • Värmesystem underhåll och reparation
 • Byte av vattenmätarkonsol
 • Avloppsrensning, stopp i toaletten, stopp i diskhon & stopp i avlopp
 • Badrumsrenovering, helhetsansvar från planering till avslut
 • Golvvärmeinstallation, samt reparation
 • Värmepumpar service, reparation och installation av Nibe, CTC, Thermia, IVT & Bosch
 • Diskmaskin, installation
 • Tvättmaskin, installation
 • Varmvattenberedare, nyinstallation och reparation av Metro varmvattenberedare & Nibe 300 Compact Varmvattenberedare

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag som arbetar med allt från restauranger till företagsjuridik rådgivning

Badrumsrenovering Täby, nytt badrum & VVS

Lokala orter

Vi arbetar i hela Stockholm och alla dess orter och kommuner.

Välkommen att kontakta oss oavsett vilken kommun  i Stockholms län du bor.

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo

RÖRJOUR

Som en service till alla våra kunder erbjuder vi även våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

Journummer:

08-65 00 144