Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Byte Vattenutkastare & Trädgårdskran

Erbjudanden på FM Mattsson installerat & klart

Vi utför byte & installation av vattenutkastare & trädgårdskran till bra priser.

Vi gör det så enkelt och smidigt för dig som kund. Med installerat och klart ingår montering när du får din gamla vattenutkastare eller trädgårdskran är utbytt till en modernare, snyggare & fryssäker.

Ifall er vattenutkastare är gammal, läcker eller har frusit sönder kan det vara så den inte längre går att reparera. Ett vattenutkastarbyte är en enkel och billig åtgärd som fräschar upp ert badrum eller kök.

Vi har färdiga erbjudanden på utvalda modeller från FM Mattsson. Är ni ute efter någon annan modell tveka inte på att höra av er för en kostnadsfri offert. Eller boka vattenutkastarbyte till fastpris.

Vattenutkastare FM Mattsson 4293, Trädgårdskran med nyckel

Vattenutkastare installerat & klart, leverans (installation, återvinning av den gamla vattenutkastare).

Vatten behövs inte bara inomhus, utan också i trädgårdar. Då det inte alltid är varmt som under sommaren behöver trädgårdskranarna klara lite tuffare krav som att vara frostsäkra.
FM Matsson trädgårdskranar är självdränerande och därmed frostsäkra även när man glömt att demontera trädgårdsslangen inför vinterns minusgrader. Dock rekommenderas det att man alltid demonterar slang och koppling när det föreligger risk för frost.

Funktioner och Egenskaper

  • För väggtjocklek max 400 mm
  • Självdränerande och därmed frostsäker
  • Med nyckel
  • Med typgodkänd backventil
  • Kan kapas för anpassning mot väggtjocklek
  • Väggbricka: Höjd 106 mm, bredd 66 mm, skruvhål diagonalt

4 331 kr Installerat & klart (före Rot avdrag)

3 761kr Installerat & klart (efter Rot avdrag)

Kontakta oss för att få professionell hjälp med en ny vattenutkastare installerat och klart.

FM Matsson blandare logo
Vattenutkastare FM Matsson Trädgårdskran

Har du köpt en egen vattenutkastare eller trädgårdskran och behöver hjälp med monteringen? Fastpris byte av vattenutkastare

I det priset ingår servicebil med framkörningsavgift, arbetskostnad, demontering av gammal, förbrukningsmaterial och kopplingar samt installation av ny. För dig som har köpt ny vattenutkastare på egen hand och behöver få den monterad.

Vi på Alvis Rörakut Service monterar alla typer av vvs-artiklar, även om du har köpt dem själv. Vi rekommenderar dig att satsa på kvalitetsprodukter från välkända varumärken som FM Mattsson, Mora när du letar efter nya vattenutkastare och trädgårdskran.

3 500 kr* (före Rot avdrag)

2 623 kr* (efter Rot avdrag)

* För kommuner längre bort från Stockholm tillkommer 575kr. Eventuellt material tillkommer

Har din vattenutkastare frusit sönder?

Går din vattenutkastare inte längre går att stänga eller på annat sätt inte fungerar som den ska kan det bero på att vattenutkastaren har frusit sönder.

Numera är det krav på att vattenutkastare ska vara frys skyddade, det fungerar ofta inte om slangen är ansluten till blandaren när den stängdes av.

Då slangen hindrar vattnet från att rinna ut så att det i stället stannar kvar i vattenutkastaren. Därför är det väldigt viktigt att man på hösten kopplar loss slangen för säsongen för att undvika frysskador på sin vattenutkastare.

Vi hjälper dig att montera en ny vattenutkastare från FM Matsson!

Vi byter och installerar vattenutkastare och trädgårdskran från FM Mattsson i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

Känn dig välkommen att kontakta oss för byte av kvattenutkastare och trädgårdskran. Vi hjälper dig med din vattenutkastare oavsett var i Stockholm du bor: Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Södermalm, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands-väsby, Vallentuna samt Åkersberga

Vi utför säljer även andra märken av vattenutkastare & trädgårdsgkranar

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144