Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Rörmokare Kungsholmen, professionella & prisvärda

Välkommen till Alvis Rörakut Service. Vi är rörmokare med fokus på kunders behov och önskemål. Vi har jour 24/7 för akuta problem!

Genom åren har vi fått många återkommande kunder på Kungsholmen, det tar vi som ett tecken på att vi har lyckats. För oss är varje kundmöte en chans att såväl upprätta som att bibehålla förtroende.

Vi hjälper er med omfattande renoveringar, akuta VVS-problem, service och allt annat du kan tänka dig avseende VVS och rörmokeri på Kungsholmen. Vi åtar oss både små och stora uppdrag, som att byta blandare, fixar stopp i avlopp, stoppar vattenläckage och installerar diskmaskin hos dig på Kungsholmen.

Välkommen att kontakta oss när ni har frågor, vill boka tid, få en offert eller behöver hjälp akut!

Rörmokare på Kungsholmen, VVS Kungsholmen, Rörmokare Jour kungsholmen, Rörmokare bra pris
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Rörmokare akut på Kungsholmen, året om, dygnet runt

Alvis Rörakut Service är tillgängliga dygnet runt, varje dag i veckan när du på behöver rörmokare akut på Kungsholmen. Vi stoppar vattenläckor, fixar stopp i toaletten och ordnar värme i din lägenhet.

När du kontaktar vår rörjour kan du känna dig trygg med att den som svarar kommer att ta sig tid att förstå ditt problem och för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Med våra professionella och certifierade rörmokare på Kungsholmen behöver du aldrig oroa dig för att ett problem ska förbli utan lösning. De har stor erfarenhet av att hantera akuta situationer oavsett om det är vattenläcka, stopp i avloppet eller värmeproblem. Att ha möjligheten att komma i kontakt med en rörmokare akut är för många en fråga om trygghet. Speciellt för akuta problem som inträffar mitt i natten eller på helgen, då har man inte tid att vänta flera dagar på hjälp.

Ring oss för att snabbast få hjälp, våra rörmokare kan vara hos dig snart!

Avloppsrensning & Stopp i avlopp

Har det börjat låta eller lukta konstigt i avloppet? Då är det dags för avloppsrensning.

Regelbunden avloppsrensning kan ofta vara nödvändig. När ett stopp i toaletten uppstår kan det vara svårt att på egen hand hantera problemet. Våra rörmokare på Kungsholmen har den nödvändiga utrustningen och erfarenheten för att snabbt och enkelt kunna hjälpa er med stopp i avlopp, stopp i köket och stopp i toaletten.

Förebyggande åtgärder gör att man i framtiden slipper stopp i avloppet. Oavsett omfattningen på problemet så är vi tillgängliga dygnet runt. Vi har lång erfarenhet av rörinspektion, avloppsservice och avloppsrensning. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och till företag. Vi använder bara miljövänliga metoder utan kemikalier som även är skonsamma mot rören.

Vi löser ert problem med avloppet, året om, dygnet runt till ett bra pris!

Avloppsrensning Lidingö, stopp i toaletten med rensmaskin

Allt inom VVS Kungsholmen

I vårt utbud av tjänster finner du allt som har att göra med VVS att göra. Vi värdesätter möjligheten att vara ett fullserviceföretag som tillhandahåller de helhetslösningar som våra kunder efterfrågar.

Oavsett om det handlar om underhåll av en värmepanna, byte av diskmaskin, reparation av vattenledningar eller hantering av akut stopp i avloppet så står vi till ditt förfogande.

Vi erbjuder följande tjänster inom VVS till dig på Kungsholmen:

Våra tjänster är avdragsgilla med ROT-avdraget så du kan spara 30% av arbetskostnaden. Läs mer om ROT-avdrag

Tveka inte att kontakta oss för en offert, Hos Alvis Rörakut Service får ni bra rörmokare och VVS till bra pris på Kungsholmen.

Certifierade & bra rörmokare med nöjda kunder

Med certifierade rörmokare vet du att arbetet blir rätt utfört. Detta är inte bara viktigt för din egen säkerhet, utan även av försäkringsmässiga skäl. Vi följer reglerna för Säker Vatteninstallation och lämnar garanti på arbetet som vi utfört.

Utöver själva certifieringen så värdesätter vi erfarenhet och yrkeskompetens. Om vi misstänker att arbetet inte kommer leda till det resultat du förväntar dig så kommer vi informera om detta i förväg. På så sätt besparar vi dig eventuella onödiga kostnader och undviker att utföra ett arbete som inte uppnår önskad effekt.

Vi vill att ni som kund ska bli nöjd och att arbetet ska hålla högsta kvalitet

Välj säker vatten auktoriserad rörmokare

En ny blandare lyfter utseendet på ditt kök

Efter många installerade köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare på Kungsholmen vet vi hur en ny blandare kan höja utseendet i ditt kök eller badrum. Dessutom brukar de pengarna man investerar i värdehöjande åtgärder löna sig vid en försäljning av lägenheten.

Att byta blandare kan vara allt ifrån en kosmetisk till en praktisk åtgärd. Nu har dessutom försäkringsbolagen som krav att det ska finnas diskmaskinsavstängning lättillgänglig. Den enklaste och snyggaste lösningen är att välja en köksblandare med integrerad diskmaskinsavstängning.

Vi har fått erfara att det lönar sig att lägga lite extra tid på att förstå vad du som kund har för önskemål På så sätt kan vi skräddarsy våra tjänster för att säkerställa att du verkligen blir nöjd.

Kontakta oss för en offert, så vi på bästa sätt kan hjälpa er med en ny blandare.

Köksblandare Fm Mattsson 9000E II med diskmaskinsavstängning

Rotavdrag, spara 30% på arbetskostnaden

Med rotavdrag så vet du att resultatet blir extra prisvärt. Rotavdraget är en skattesubvention som ges till privatpersoner som äger sin bostads, för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. Rot är en förkortning och stor för renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Dessa dagar är det av särskild vikt att underhålla sin bostad, oavsett om det är en egen fastighet eller en bostadsrätt. Inte bara för att förhindra värdeminskning i framtiden, utan även för att se till så att bostaden fortsätter fylla sin funktion.

Vi sköter och ansöker om rotavdraget åt dig, det enda du behöver göra är att ge oss fastighetsbeteckningen om det är ett hus och lägenhetsnumret om det är en lägenhet samt ditt personer.

Vi fakturerar med avdrag så behöver du inte oroa dig för onödig administration eller att avdraget inte blir rätt utfört. Kontakta oss idag för att ta del av ditt rotavdrag

Vi kan Kungsholmen

Vi utför arbeten på Kungsholmen, dess närområden, Västerort samt alla stadsdelar i Stockholm. Kontakta oss när ni behöver rörmokare för akuta och planerade VVS-arbeten i:

Essingeöarna, Fredhäll, Fridhemsplan, Hornsbergs Strand, Kristineberg, Kronobergsparken, Kungsholmen, Kungsholmstorg, Lindhagen, Marieberg, Marieberg, Norr Mälarstrand, Norrmälarstrand, Rådhusparken, Rålambshovsparken, Sankt Eriksplan, Stadshagen, Stadshagen, Thorildsplan, Thorildsplan samt Västermalm.

Naturligtvis utför vi även VVS-arbeten i hela Stockholm län!

Våra rörmokare på Kungsholmen löser allt inom VVS

Vi utför alla sorts VVS-uppdrag. Från mindre vattenläckage till badrumsrenoveringar – vi kan alltid hjälpa dig. Alla kunder är lika viktiga för oss, privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar får samma service.

Vi är har många års erfarenhet av avloppsrensning, VVS-service,  renoveringar, ROT-arbeten och värmepumpar.

Kontakta oss när ni behöver professionell, snabb VVS-service till bra pris!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144