Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Vattenmätarkonsol byte & installation i Stockholm

Vatten och Avlopp bolag kräver att dess kunder byter ut sin vattenmätare med jämna intervaller, vanligtvis efter 10 år. Det för att du alltid ska ha en felfri mätare som visar rätt vattenförbrukning.

Bytet av vattenmätare är kostnadsfritt från ditt VA-bolag. Men du som fastighetsägare är ansvarig för att ha en korrekt vattenmätarkonsol att montera vattenmätaren i. Byt din vattenmätarkonsol nu och undvik vattenläckage och extra kostnader.

Du ska kunna känna dig trygg med huvudavstängning av vattnet till din fastighet. Ring oss eller så kan du även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkommer vi inom kort!

Byte av vattenmätarkonsol

Vattenmätarkonsolbyte med garantiintyg till fast pris

Vårt fasta pris på vattenmätarkonsol inkluderar:

  • Materialkostnaden för vattenmätarkonsolen och ny standardinstallation
  • Arbetskostnad
  • Vi bokar en avstängning av vattnet i gatan från kommunen
  • Garantiintyg på vattenmätarkonsolbytet
  • Ansökan om ROT-avdrag hos Skatteverket
  • Servicebil (inkluderar trängselskatt, diesel och framkörning).

Total före ROT 10600 kr*

Att betala efter ROT 8470 kr*

*Till kommuner längre bort tillkommer 575kr (Ekerö, Norrtälje, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Uppsala)

30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

Smidig direktbetalning med:

Betalningsmetoder Swish Visa Mastercards Izettle

Behöver du byta eller installera vattenmätarkonsol ? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Alvis Rörakut Service. Vi arbetar i hela Stockholms län. Ring oss eller så kan du även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkommer vi inom kort!

Varför krävs konsol, när det inte har krävts vid tidigare byten av vattenmätare?

Med en gammal vattenmätarkonsol riskerar du att få vattenläckage när du försöker stänga dess avstängningsventiler.

Kraven på byte av vattenmätare följer rekommendationer från Svenskt Vatten vilket säger att en mätarplats bör ha en konsol som består av följande tre delar: avstängningsventiler före och efter mätaren, en bygel som sitter fast i exempelvis en vägg samt en skjutbar kopplingshylsa.

Vi byter din vattenmätarkonsol till fast kostnad, med garantiintyg från Alvis Rörakut Service. Priset inkluderar hela arbetet och materialkostnad.

Varför byta vattenmätarkonsol

Har du fått brev om att du måste byta vattenmätare?

Många fastighetsägare i Stockholm är tvungna att byta sina vattenmätare och vet inte hur bytet ska gå till. Ring till oss på Alvis Rörakut Service, vi samarbetar med Stockholm Vatten och andra VA-bolag runt om i Stockholms län.

Risken att det blir vattenläckage eller i följd vattenskada är väldigt hög eftersom avstängningsventilerna kan med tiden bli dåliga. För att ha en säker vattenanläggning rekommenderar vi att byta vattenmätarkonsol för att undvika vattenläckage och därmed vara en ekonomisk besparing. Du förtjänar och ska kunna känna dig trygg med din huvudavstängning av vattnet.

Istället för att själv köpa en vattenmätarkonsol på Biltema eller Bauhaus och försöka utföra arbetet själv är det säkrare och tryggare att låta en våra certifierade rörmokare byta din vattenmätarkonsol.

Alvis Rörakut Service bokar en avstängning av vattnet i gatan, och konsolen byts. Byt vattenmätarkonsol säkert och till bra pris!

Kontakta oss för att få professionell hjälp med byte och installation av vattenmätarkonsol

Stockholm vatten och avlopp

Vatten och Avlopp bolag kräver att dess kunder byter ut sin vattenmätare med jämna intervaller, vanligtvis efter 10år. Det för att du alltid ska ha en felfri mätare som visar rätt vattenförbrukning.

Bytet av vattenmätare är kostnadsfritt från ditt VA-bolag. Men du som fastighetsägare är ansvarig för att ha en korrekt vattenmätarkonsol att montera vattenmätaren i.
Byt din vattenmätarkonsol nu och undvik vattenläckage och extra kostnader. Du ska kunna känna dig trygg med huvudavstängning av vattnet till din fastighet.

Vi utför byte av vattenmätarkonsol i hela Stockholm län och alla kommuner

Känn dig välkommen att kontakta oss för byte av vattenmätarkonsol. Vi hjälper dig med ditt byte och kontakten med ditt VA-bolag oavsett var i Stockholm du bor: Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Södermalm, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna samt Österåker & Åkersberga

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144