Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Rörmokare i Täby & Norrort

Vi utför alla typer av arbeten inom VVS i Täby & Norrort, från mindre servicearbeten som byten av blandare till installationer av värmepumpar och varmvattenberedare.

Alvis Rörakut Service är ett VVS-företag som består av professionella rörmokare med hög yrkeskompetens. Våra kunder är privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Våra rörmokare i Täby står till ditt förfogande vid alla typer av VVS-installationer och reparationer oavsett tid på dygnet. Vi fixar stopp i avlopp, renoverar badrum, och utför värmepumpservice.

Vi ger dig professionell VVS-service dygnet runt till rätt pris!

Rörmokare Täby, VVS Täby kommun, Avloppsrensning
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Rörjour Täby

Alvis Rörakut Service erbjuder Rörjour i Täby för akuta problem inom VVS som stopp i toaletten, värmeproblem och vattenläckage.

Våra servicebilar är utrustade med alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. När du behöver en rörmokare i Täby akut, kontakta oss.

Oavsett om det gäller värme, VVS, vattenläckage eller stopp i avloppet och tid på dygnet, så hjälper vi dig i Täby & Norrort!

Erfarna & certifierade rörmokare

Våra rörmokare i Täby & norrort är erfarna med ett gediget yrkeskunnande inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar samt är vana att arbeta med både små som stora projekt inom installation, service och montering för privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar i hela Norrort med omnejd. Låt våra behöriga rörmokare hjälpa dig med dina VVS-arbeten.

Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs för att VVS-arbeten ska vara godkända av försäkringsbolag.

Alla våra rörmokare är certifierade rörmontörer och har dessutom utbildningarna:

Vi eftersträvar att alltid utföra arbeten med hög kvalitet och ha nöjda kunder

Badrumsrenovering Täby

Höj värdet på din bostad med badrumsrenovering

Från dag ett och genom hela projektet tar vi ansvaret för hela arbetet med allt från plattsättning, VVS, el-arbete, inredning samt planlösning för badrummet och ser till att ditt badrum blir renoverat på bästa sätt.

Det är viktigt för oss att kunden får det resultat man önskar sig från början. Därför vi lägger stor fokus på kundens önskemål.

Vi utför även andra typer av våtrumsarbeten och rörarbeten hos dig i Täby oavsett om det är i köket, badrummet eller i tvättstugan.

Anlita oss för totalentreprenad till din badrumsrenovering i Täby. Vi arbetar med de bästa hantverkarna, snickarna och plattsättarna.

Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, från rivning av det gamla, tills att ditt nya badrum står färdigt.

Välkommen att höra av dig till oss med det du behöver hjälp med.

Avloppsrensning & stopp i toaletten Täby

Det är lätt hänt att man råkar ut för stopp i avloppet, oftast beror det på att något olämpligt har spolats ner.

Har du fått ut för stopp i toaletten, avloppet eller handfatet och inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet?

Vi utför avloppsrensning och avloppsservice med våra professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar som en jourtjänst dygnet runt, året om i Täby.

Kontakta oss för att få hjälp direkt med ditt stopp i avloppet i Täby

Badrumsrenovering Täby, nytt badrum & VVS

Kostnadsfri offert

Att få ett offertförslag från oss på Alvis Rörakut Service är inte bindande och kostnadsfritt. Vi anpassar våra offertförslag enligt dina önskemål.

Gäller det ett större arbete eller du är osäker på vad som behöver göras kommer vi ut till dig i Täby och tittar på arbetet som ska utföras för att kunna lämna en kostnadsfri offert.

Fyll i offertformuläret med en beskrivning av det du vill ha gjort och eventuella bilder så kommer vi tillbaka med en offert till dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på dina VVS-arbeten i Täby. Klicka här för offertförfrågan

VVS & Rörmokare Täby kostnadsfri offert

Värmepumpar

Vi installerar många värmepumpar i Täby och runt om i Stockholm som spar våra kunder tusentals kronor varje år. Att skaffa en värmepump är ett smart beslut, det är en bekväm och miljövänlig uppvärmning.

Vi hjälper dig att välja rätt värmepump för dina förutsättningar och behov.

Värmepumpservice Täby

När vi utför värmepumpservice säkerställer vi att din värmepump fungerar optimalt och producerar värme när du behöver den under vintern.

Vi utför värmepumpservice, reparerar och gör underhåll av alla sorters värmepumpar som bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och elpannor i Täby. Kontakta oss oavsett vilket märke din värmepump har, vi utför värmepumpservice på IVT, THERMIA, NIBE, CTC samt BOSCH.

När vi utför värmepumpservicen i Täby går vi igenom din värmepump, fyller på det som behövs och kontrollerar att allt fungerar som det ska.
Läs mer om vår Värmepumpservice.

Vi på Alvis Rörakut Service är specialister på värmepumpar, vi hjälper dig oavsett om det är fel på din värmepump, den behöver service eller du vill ha hjälp med installation av en ny värmepump i Täby.

Vi har fast pris på Värmpepumpservice i Täby, 2623kr efter ROT

 

Värmepumpinstallation

När vi på Alvis Rörakut Service installerar en värmepump åt dig är det vi som den lokala återförsäljaren som har totalansvaret. Behövs det elarbeten ordnar vi kunniga underentreprenörer.

Du kan lita på att alltid lita på att du får de bästa råden inför ditt val av värmepump

Allt inom VVS i Täby

Vi erbjuder följande tjänster inom VVS till dig i Täby:

 • Rörjour dygnet runt i Täby & hela Stockholm
 • VVS-installationer i badrum, kök & tvättstuga
 • Installation av Varmvattenberedare
 • Vattenutkastare, byte och installation
 • Vattenmätarkonsol, byte och installation
 • Avloppsrensning, stopp i avlopp, stopp i toaletten
 • Underhåll av Värme- & Vattensystem
 • Badrumsrenovering
 • Golvvärmeinstallation
 • Service av Elpannor
 • Service och installation av Värmepumpar
 • Varmvattenberedare, installation och reparation.
 • Blandare, installation, montering och reparation av köksblandare, duschblandare och tvättställsblandare.

Våra tjänster är avdragsgilla med ROT-avdraget så du kan spara 30% av arbetskostnaden. Läs mer om ROT-avdrag

Vatten och Avlopp information Täby kommun

När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Täby oavsett när på dygnet du behöver hjälp.

Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Täby kommun: Arninge, Broby, Ella gård, Ella park, Ensta, Fittja, Gribbylund, Grindtorp, Hagby, Hägernäs, Karby, Lahäll, Litsby, Löttinge, Näsbypark, Näsbydal, Roslags-Näsby, Rönninge, Skarpäng, Skogberga, Skålhamra, Såsta, Tibble, Täby centrum, Täby kyrkby, Ullna strand, Valla, Viggbyholm samt Vågsjö.

Vi utför självklart även arbeten i hela Stockholm län!

Vattenavstängning ordinarie arbetstid

Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Täby kommuns VA-drift på tel: 08-55 55 90 32.

Vattenavstängning övrig tid

Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta Kommunjouren, brandförsvaret på tel: 08-768 03 12.

Översvämning av avloppsvatten

Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Täby kommuns VA-drift på tel: 08-55 55 90 32.. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Täby!

Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare iTäby är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer i Täby.

Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo

RÖRJOUR

Som en service till alla våra kunder erbjuder vi även våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

Journummer:

08-65 00 144