Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
  • Badrumsrenovering Stockholm
    Vi är experter på badrumsrenovering i Stockholm!

Expert på badrumsrenovering i Stockholm

Behöver någon som kan badrumsrenovering i Stockholm har du kommit till helt rätt företag.

Vi på Alvis Rörakut Service har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Stockholm. Genom åren har vi fått ett stort nätverk av nöjda kunder och vår personal har den nödvändiga expertisen och de tillstånd som behövs för våtutrymmesarbeten.

Hos oss är du garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret för din badrumsrenovering i Stockholm till oss.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning gällande planering av ditt nya badrum!

Renovera ditt badrum med Alvis Rörakut Service

Från oss får ni en helhetslösning gjord av behöriga plattsättare, rörmokare och elektriker. Allt från att plattsättningen, lägga våtrumsmatta eller installera golvvärme – vi fixar det!

Våra trevliga hantverkare har rätt kompetens för att på ett effektivt och kunnigt sätt renovera ditt badrum. Vi är dedikerade i att ge dig ett snyggt och välbyggt badrum, som du kan vara nöjd med.

Speciellt vid renovering av badrum är det viktigt att använda sig av hantverkare med lång erfarenhet som har en hög känsla för kvalitet, då misstag kan vara kostsamma. Vi har många års gemensam erfarenhet av badrumsrenovering samt stor kompetens inom företaget. Vi är ett serviceinriktat företag med stor erfarenhet av att renovera badrum!

När ni anlitar oss garanterar vi en utförd renovering av serviceinriktade medarbetare. Vi har genom åren fått mängder av bra omdömen från nöjda kunder.

Förfrågan

Renovera badrum i Stockholm med ROT-avdrag

När du som privatperson oss har du rätt till att göra ett ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden vid badrumsrenovering i Stockholm.

ROT-avdraget möjliggör ett tryggt och säkert hantverk till en avsevärt lägre kostnad än tidigare. Vi drar av ROT-avdraget direkt på er faktura så slipper du själv administrera det via Skatteverket. Vi sköter all administration åt er!

Du har även möjlighet att dra av en del av renoveringskostnaden för badrumsrenovering som en förbättringsutgift vid en eventuell försäljning av er bostad.

Det ger möjlighet till en skatterabatt på upp till 50 000 kr årligen, vilket gör det mycket prisvärt att anlita professionella hantverkare när du renoverar ditt badrum.

30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

Så här går badrumsrenoveringen till

KUNDBESÖK
Vi tar alla måtten på ditt badrum och tar reda på alla detaljer om hur ni vill renovera ert badrum. Ni får tillfälle att träffa oss och ställa frågor om vårt företag och renoveringen.

OFFERT
Efter vårt besök skickar vi över en offert baserad på våra beräkningar och era önskemål. Det bifogas även möjliga badrumstillval med prislista.

GODKÄNNANDE
När ni accepter vår offert bokar vi in ett möte för skrivning av kontrakt.

KONTRAKTSSKRIVNING
Vid kontraktsskrivningen finns det möjlighet välja bland tillvalen. Ett startdatum för projektet bestäms och även badrumsrenoveringens beräknade slutdatum. Vi går också igenom vilka betalningsvillkor gäller.

PROJEKTSTART
Innan vi påbörjar er badrumsrenovering bör ni ta kontakta er bostadsrättsförening och meddela planerat projekt för ett få eventuellt godkännande/tillstånd från bostadsrättsföreningen. Vi träffas för att gå igenom med din projektansvarig arbetstider och överlämning av nycklar mm.

Vad kostar en badrumsrenovering i Stockholm?

Många företag lovar mycket som de sedan inte kan hålla. Hos oss får du klara besked om vad som är möjligt för din badrumsrenovering och vad badrumsrenoveringen kommer att kosta i slutändan.

Vi vill inte att det ska uppstå kostnader som vi inte kommit överens om sedan innan. Du får en skriftlig offert och den ska vi försöka hålla oss till så gott det bara går. Efter ett första möte och genomgång av vad som krävs i form av arbetsinsats och material lämnar vi en skriftlig offert till dig som kund att ta ställning till. Ifall det dyker upp förändringar under arbetets gång försöker vi alltid att ta det med dig i god tid så du har möjlighet att ta ställning till dessa.

Genom öppen kommunikation genom hela din badrumsrenovering kan vi även snabbt upptäcka och meddela ifall vi märker att det uppstår förändringar i den ursprungliga tidsplanen. I vissa fall kan det vara bero på förseningar vid leverans av material som fördröjer arbetet. I andra fall hittar vi lösningar som gör att arbetet går snabbare än vi först räknade med i början och även då meddelar vi det för dig som kund.

Bli kontaktad

Vi utför badrumsrenovering i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

Känn dig välkommen att kontakta oss för renovering av ditt badrum. Vi hjälper dig med badrumsrenovering oavsett var i Stockholm du bor: Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Södermalm, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands-väsby, Vallentuna samt Åkersberga

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo

RÖRJOUR

Som en service till alla våra kunder erbjuder vi även våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

Journummer:

08-65 00 144