Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Stockholms främsta Rörmokare är snart hos er

Varmt välkommen till oss på Alvis Rörakut Service, Stockholms främsta rörmokare. Vi hjälper kunder i hela Stockholm med snabb och professionell Rörjour dygnet runt, året om. Våra rörmokare har lång och gedigen erfarenhet inom VVS med allt från avloppsrensning till varmvattenberedare och värmepumpar.

Alvis Rörakut Service i Stockholm har varit med sedan man valde att komma med finare titlar som VVS-tekniker. När ni stöter på någon i VVS-branschen som fortfarande kallar sig för rörmokare vet ni att ni är i trygga händer och att ert problem snart är löst.

Vi utför både planerade arbeten inom VVS på ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta VVS-problem i hela Stockholm län, dygnet runt, året om.

Rörjour dygnet runt i stockholm, bild på vår jourbil

Rörmokaren med nöjda kunder

Våra kunder återkommer väldigt sällan med samma problem. Däremot händer det att vi får komma efter att rörmokare från andra VVS-firmor varit hos dem och inte kunnat lösa problemen. Kunderna har av andra rörmokare fått höra att hela deras värmepump behövs bytas ut till kostnader på tiotusentals kronor och ringt oss för att få ett andra utlåtande.

För med mesta har våra rörmokare identifierat vad det är som är trasigt och lagat värmepumpen istället för att byta ut hela, till en stor kostnadsbesparing för kunden!

Vi vill att våra kunder ska bli nöjd, inte byta ut saker i onödan. Vi vet att nöjda kunder lönar sig i längden!

Teckna VVS-serviceavtal för fastigheter och bostadsrättsföreningar

Rörmokare eller VVS-tekniker?

En VVS-tekniker (Värme, Ventilation, Sanitet) är snart på plats hos er när ni sökt oss för akuta problem. VVS-problem och Rörjour är vår specialitet, t.ex. läckande rör, värmepumpen slutar fungera eller stopp i avlopp.

Vid akuta VVS-problem ringer ni vår Rörjour i Stockholm.

Läs mer om vår Rörjour här

Specialist på sanitet

Sanitet är ett samlingsnamn för allt som rör hygien med vatten, främst installationer för tappvatten och spillvatten. Våra rörmokare är specialister på vattensystemen i kök och badrum. Tjänster inom sanitet är t.ex. nya rörinstallationer, reparationer av rörsystem, service & underhåll för badrum, kök eller tvättstuga mm.

Alvis Rörakut Service utför blandarbyten, rördragning både dolda och synliga installationer, avloppsgroda, samt arbeten i badrum t.ex. monteringen av WC-Stol, handfat, badkar, blandare, duschbehållare och duschkabin.

Mer om våra tjänster finner ni här.

Vilka priser gäller och vad kostar rörmokare i Stockholm?

På sidan prisuppgifter kan ni se våra fasta priser för: Avloppsrensning för stopp i avlopp med högtryckspump och professionella avloppsrensningsmaskiner, Värmepumpservice av till alla stora märken som; IVT, THERMIA, NIBE, CTC och BOSCH. Arbetskostnaden varierar beroende på vilken dag och tid behöver du hjälp samt om du har möjlighet att utnyttja ROT-avdrag.

Bra att veta är att minsta debitering för planerade arbeten är två timmar. Även om vi främst fokuserar på kunder som bor i Stockholm kan vi ibland göra undantag för dig som bor utanför Stockholms län.

Funderar du över något annat? Det kan gälla arbetsbeställningar, offerter, frågor om våra fasta priser, fakturor, delbetalning, offert, tips eller rådgivning. Ring eller kom i kontakt med oss här.

  Rörmokare fixar stopp i avloppet på handfat

  Lokala orter

  Vi arbetar i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

  Välkommen att kontakta oss oavsett var i hela Stockholm du bor.

  Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
  Google reviews bra omdöme

  Ordinarie Tidsbokning

  Mån – Fre:      07:00 – 16:00
  Lunchstängt: 12:00 – 13:00

  Rörjour 24/7

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

  08-65 00 144