Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
VVS-jour bilar

Rörjour i hela Stockholms län

Akut hjälp när olyckan är framme

Vår rörjour finns för dig när olyckan är framme, för ibland händer det. Du får stopp i avloppet, värmepumpen slutar fungera eller du råkar ut för en vattenläcka. Det är akuta situationer som måste åtgärdas oavsett tiden på dygnet.

Våra erfarna och certifierade rörmokare på vår jour hjälper dig med avloppsrensning, värmepumpservice, vattenläckor och andra akuta problem rörande VVS.

Jour för akuta VVS-problem dygnet runt i hela Stockholm

Vår rörjour arbetar dygnet runt, året om i alla kommuner i Stockholm län, oavsett var du bor. Våra rörmokare rycker ut för att lösa dina problem inom VVS. Våra bilar är välutrustade med de verktyg och delar som behövs för att lösa akuta situationer. Du kan känna dig trygg när du ringer oss på Alvis Rörakut Service.

Saker som vår rörjour löser är vattenläckage, stopp i avlopp, problem med värme/varmvatten, värmepumpar, varmvattenberedare, undercentraler, fjärrvärme, eller andra problem som behöver åtgärdas omgående av en rörmokare.

Du kan oavsett tid på dygnet ringa vårt jour-nummer för snabb hjälp med akuta behov.

Stopp i toalett, vi gör avloppsrensning

Stopp i avloppet, toaletten eller köket?

Ring för professionell avloppsrensning i hela Stockholmsområdet med hjälp av våra avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar.

Boka avloppsrensning och få hjälp idag!

Läs mer om Avloppsrensning

Vattenläcka läckande rör

Vattenläcka i din villa eller bostadsrätt?

När en vattenledning går sönder gäller att åtgärda läckan snabbt. En vattenläcka kan bli en dyr historia och orsaka stor skada. En rörmokare från vår jour är snart hos dig.

Trasig värmepump kallt i lägenheten, kvinna fryser

Har din värmepump slutat fungera?

Inga problem, vi hjälper dig! Ring och vi löser problemen med din värmepump eller beställ värmepumpservice så den fungerar när den behövs.

Läs mer om Värmepumpar och värmepumpservice

Alla typer av kunder

Vi arbetar med alla typer av kunder: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag och entreprenader.

Oavsett om ni är ett byggföretag som behöver hjälp med huvudavstängningen av vatten, en restaurang med avloppsstopp eller en villaägare med värmepumpsproblem så hjälper vi er.

Avloppsrensning

Det är inte konstigt att det ibland blir stopp med tanke på hur mycket olika vätskor som vi spolar ned i våra avlopp varje dag. Råkar du ut för stopp i avloppet ska du akta dig för att använda starka, frätande medel när du ska lösa en propp i toaletten. Det finns en stor risk att du skadar glasyr och emalj i porslinet eller dig själv.

Vi fixar stopp i toaletten, avloppet, golvbrunnen, handfatet, vasken, och alla typer av rör i fastigheten.

Läs mer under Avloppsrensning

Avloppsrensning med rensmaskin Rigid k-50

Rörmokaren med nöjda kunder

Alvis Rörakut Service har hjälpt många människor runt om i Stockholm med akuta problem som avloppsrensning, värmeproblem och vattenläckage. De allra flesta av våra kunder är mycket nöjda med både kvaliteten på arbetet samt servicen från våra rörmokare. Många sparar vårt nummer och rekommenderar oss till sina grannar och bekanta när de behöver hjälp från en rörmokare i Stockholm för jour eller planerade VVS-arbeten.

Att vara rörmokare kan var både slitsamt och stressigt men vi vill alltid ge dig som kund ett trevligt bemötande, vi vill att vårt besök ska vara positiv upplevelse även om det inträffat under en jobbig situation.

Rörmokare och nöjd kund skakar hand

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144