Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare Stockholm Banner
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Din rörmokare i Sollentuna

Våra erfarna rörmokare hjälper dig med akuta och planerade VVS-arbeten

Välkommen till Alvis Rörakut Service, vi är ett pålitligt och flexibelt VVS-företag som är det bästa valet när du behöver rörmokare i Sollentuna!

Vi hjälper dig med allt från mindre arbeten som inkoppling av tvättmaskin eller avloppsrensning vid stopp i avlopp till stora arbeten som badrumsrenovering, serviceavtal för bostadsföreningar och nyinstallation av värmepumpar.

Våra erfarna och certifierade rörmokare på vår rörjour hjälper dig i Sollentuna med avloppsrensning, värmepumpservice, vattenläckor och andra akuta problem rörande VVS.

Vi utför både planerade arbeten inom VVS på ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta VVS-problem i hela Sollentuna, dygnet runt året om.

Bra rörmokare i Sollentuna, VVS Sollentuna
Stopp i toalett, vi gör avloppsrensning

Stopp i avloppet, toaletten eller köket?

Vi erbjuder avloppsrensning i Sollentuna och hela Stockholmsområdet med våra professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar.

Boka avloppsrensning och få hjälp idag!

Läs mer om Avloppsrensning

Rörmokare löser stopp i avloppet på handfat

Allt inom VVS Sollentuna

Vi på Alvis Rörakut Service utför nyinstallationer, ombyggnationer, underhåll, service och reparationer av badrum och kök.

Vi är specialister blandarbyten, rördragning både dolda och synliga installationer, arbeten i badrum som monteringen av WC-Stol, handfat, badkar, blandare, duschbehållare och duschkabiner.

Läs mer om våra Tjänster

Trasig värmepump kallt i lägenheten, kvinna fryser

Ingen värme? Beställ värmepumpservice Sollentuna

Inga problem, vi hjälper dig! Ring och beställ din värmepumpservice idag så är våra rörmokare i Sollentuna snart hos och du får en välfungerande värmepump igen.

Läs mer om Värmepumpar och värmepumpservice

Rörjour Sollentuna

Vår rörjour finns för dig när olyckan är framme. Ifall du får stopp i avloppet, din värmepump slutar fungera eller en vattenläcka inträffar. Det är akuta situationer som måste åtgärdas oavsett tiden på dygnet.

Vid akuta fel på saker som rör, VVS och stopp i avloppet, ring vår jourtelefon så kommer en rörmokare inom kort vara hos dig i Sollentuna! Vi har rörmokare med jour i hela Stockholm län.

Rörjour Stockhol, VVS-jour rörmokare akut

Vanliga frågor om rörmokare

Vad innebär auktoriserat VVS-företag?

Ett auktoriserat VVS-företag innebära att det uppfyller krav från Säker Vatten. VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation för att minska risken för vattenskador samt legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp för att se att VVS-företaget är auktoriserat.

Får man göra VVS-arbeten själv?

Det finns ingen lag som förbjuder dig att göra VVS-arbeten själv. Däremot är det ofta arbeten som kräver stor kunskap inom VVS för att inte orsaka vattenskador. Har du begått fel och fått en vattenskada är det stor risk att försäkringen inte gäller ifall du utfört arbetet själv.

Varför ska man anlita en utbildad rörmokare?

När du anlitar en utbildad och auktoriserad rörmokare kan du kan försäkra dig om att arbetet blir rätt utfört och dina försäkringar kommer gälla. Har du inte rätt kunskap eller känner dig det minsta osäker på vad du gör ska du inte utföra VVS-arbeten själv.

Hur hittar man bra rörmokare i Sollentuna?

Man kan titta på vilka omdömen och referenser en rörmokare har. Google, Reco och Eniro är olika omdömesplattformar där man enkelt kan jämföra olika rörmokare i Sollentunas omdömen.

 Att tänka på vid val av rörmokare

En felaktigt inkopplad vattenledning kan orsaka stora och dyra problem. Vid ett eventuellt vattenläckage kräver försäkringsbolaget att VVS-arbeten ska vara fackmannamässigt utfört för att de ska betala ut ersättning

Därför är det bäst att kontakta en auktoriserad rörmokare för att utföra arbeten på dina vatten och avloppsledningar.

Alla våra rörmokare är experter inom VVS samt auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation för installationsarbete, vilket försäkringsbolag, kommuner och större beställare numera kräver.

Våra kunder uppskattar oss för att våra rörmokare känner ansvar för arbetet de utför och deras arbetskvalitet.

Vi vet att du som kund värdesätter vår snabb och bra VVS-service i Sollentuna till rätt pris.

Välj säker vatten auktoriserad rörmokare

Offert på ditt VVS arbete

Självklart svarar vi snabbt på offertförfrågningar gällande VVS & rörmokare i Sollentuna. Ibland kan det vara svårt att göra en beställning på ditt VVS-arbete över internet och att fylla i beskrivningar av arbete till offerter.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa oss för att få svar direkt från våra erfarna rörmokare.

Är du osäker på exakt vad som behöver göras kommer våra rörmokare ut till dig i Sollentuna för att tillsammans med dig planera arbetet och se vad ditt VVS-arbete kommer att kosta. Klicka här för offert

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med allt inom VVS & rörmokeri i Sollentuna, inget VVS-arbete är för stort eller för litet!

VVS & Rörmokare Sollentuna kostnadsfri offert

Vatten och Avlopp information Sollentuna kommun

När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Sollentuna oavsett tid på dygnet.

Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Sollentuna kommun: Edsberg, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Rotebro, Sjöberg, Tureberg, Vaxmora samt Viby.

Vattenavstängning ordinarie arbetstid

Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till SEOM (Sollentuna Energi Och Miljö) på tel: 08-623 88 00.

Vattenavstängning övrig tid

Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta SEOM i samarbete med SOS Alarm på tel: 08-623 88 66.

Översvämning av avloppsvatten

Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till SEOM. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Sollentuna!

Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS och rörmokare Sollentuna är ni alltid välkomna att kontakta oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser problemen, skulle det vara så att det behövs t.ex. hantverkare eller elektriker ordnar vi det också.

Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödituationer i Sollentuna. Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144