Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Rörmokare Stockholm 24/7

Alvis Rörakut Service har lång erfarenhet och bred kunskap inom VVS och rörmokeri. Vi åtar oss både små och stora uppdrag som rörmokare i Stockholm län.

Vi arbetar mot privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar när vi fixar stopp i avlopp, renoverar badrum, och utför värmepumpservice.

Inget jobb är för stort eller för litet för våra rörmokare, vi kommer lika gärna ut och installerar köksblandare eller byter toalettstol som arbetar i flera månader på ett större projekt.

Det viktiga för oss att vi utför kvalitetsarbeten och att du som kund blir nöjd.

Rörjour Stockholm

VVS-jour dygnet runt vid akuta problem

Är olyckan framme och du behöver en rörmokare är vår Rörjour Stockholm det snabbaste alternativet.

Vi är oftast på plats inom 1 timma i Stockholm.

Våra servicebilar har alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet.

Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra områden. VVS-jour för akuta VVS-problem i Stockholm är vår specialitet, t.ex. vattenläckor, ingen värme eller stopp i avlopp är problem som måste åtgärdas oavsett om det är helg eller sent på kvällen.

Vi arbetar i hela Stockholm län och hjälper alla typer av kunder: privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, entreprenader och byggföretag.

Rörmokare Stockholm Jourbil rörjour

Stopp i avlopp, toalett & handfat

Stopp i avloppet är ett av de vanligaste VVS-problemen som brukar uppstå. Vi hjälper dig oavsett om det gäller: stopp i avlopp, stopp i handfat, stopp i toaletten, stopp i köket eller stopp i vasken. Vi utför avloppsrensning i hela Stockholm med våra professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar.

Undvik stopp

Var noga med vad du slänger i avloppet. De vanligaste orsakerna till stopp är i avloppet är tops, mattfett, sanitetsbindor, tvålrester och hår. Toaletten är bara till för att avföring och toalettpapper ska spolas ner, inget annat.

Ifall du ändå råkar ut för stopp i toaletten använd inte frätande medel, det kan skada både dig och toalettens emalj. Läs mer om Avloppsrensning.

Bli kontaktad

  Planerade arbeten VVS Stockholm

  Behöver du hjälp men det är inte akut? Installera en ny tvättmaskin eller att utföra värmepumpservice är exempel på saker som oftast passar bättre att utföra under ordinarie arbetstid. Alvis Rörakut Service utför planerade arbeten inom VVS & rörmokeri hela Stockholm.

  Kontakta oss på via telefon eller skicka en offertförfrågan så bokar vi in en tid till dig på ordinarie arbetstid. Planerade arbeten är billigare jämfört med vår Rörjour Stockholm som är till för när det är akut. Boka planerade VVS-arbeten.

  Minimera skadorna, åtgärda läckan direkt

  Det är bättre att ring våra Rörmokare Stockholm och fråga om oss om råd för att veta om det är ett akut problem än att vänta till dagen eftersom det kan förvärra skadorna. Du tjänar både tid och pengar på att låta vår Rörjour laga ett läckande rör direkt istället för att vänta till ordinarie arbetstid.

  Välkommen att kontakta oss på Alvis Rörakut Service när du behöver akut hjälp VVS oavsett tid på dygnet!

  Vattenläcka bromma, vattenläckage

  Värmepumpservice Stockholm

  Passa på och utför service på din värmepump innan vintern kommer. En värmepumpservice säkerställer av din värmepump fungerar optimalt och producerar värme när du behöver den under de kalla säsongerna.

  Vi utför värmepumpservice, reparationer och underhåll av alla sorters värmepumpar som bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och elpannor. Det spelar ingen roll vilket märke din värmepump har, vi utför värmepumpservice på IVT, THERMIA, NIBE, CTC och BOSCH.

  När vi utför värmepumpservicen i Stockholm går vi igenom hela din värmepump och kontrollerar att allt fungerar som det ska. Läs mer om vår Värmepumpservice.

  Har ni fått larm på er värmepump eller har den bara slutat fungera? Ingen fara vi erbjuder IVT Jour i Stockholm på kvällar och helger för att ni ska slippa frysa!

  Vi specialister på värmepumpar och hjälper dig oavsett om din värmepump har slutat fungera, behöver service eller du vill ha hjälp med installation av värmepump.

  Producerar din värmepump inte tillräckligt med värme? Boka din värmepumpservice idag!

  Värmepumpservice Nibe

  FAQ rörmokare

  Vad är ett auktoriserat VVS-företag?

  Ett auktoriserat VVS-företag uppfyller krav från Säker Vatten. VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation för att minska risken för vattenskador och legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp för att se att VVS-företaget är auktoriserat.

  Får man utföra VVS-arbeten själv?

  Det finns ingen lag som förbjuder dig att utföra VVS-arbeten själv. Däremot är det ofta arbeten som kräver stor kunskap för att inte orsaka vattenskador. Har du gjort fel och fått en vattenskada är det stor risk att försäkringen inte gäller ifall du utfört arbetet själv.

  Varför ska man anlita en rörmokare?

  När du anlitar en rörmokare kan du kan försäkra dig om att arbetet blir rätt utfört och dina försäkringar kommer gälla. Har du inte rätt kunskap eller känner dig det minsta osäker på vad du gör ska du inte utföra VVS-arbeten själv.

  Hur hittar man en bra rörmokare?

  Man kan titta på vilka omdömen och referenser en rörmokare har. Google, Reco och Eniro är olika omdömesplattformar där man enkelt kan jämföra olika rörmokares omdömen.

  Rekommendation rörmokare

  Det är svårt att hitta bra rörmokare i Stockholm nu för tiden p.g.a. all nybyggnation, renoveringar och inflyttning. Samtidigt är det riskabelt att ta första bästa rörmokare. Alla är inte certifierade eller tar ut överpriser och du kan sluta som en missnöjd kund.

  Att själv försöka dra rör är både komplicerat och kan leda till allvarliga konsekvenser som vattenläckor. Det bästa är att försöka få tag på en bra rörmokare från början.

  Alvis Rörakut Service är en rörmokare med bra omdömen och nöjda kunder. Våra kunder blir i de allra flesta fallen mycket nöjda med våra rörmokare kvaliteten på deras arbete. När vänner och bekanta senare frågar våra kunder efter bra rörmokare i Stockholm rekommenderar de gärna oss. Många kunder kontaktar oss p.g.a. rekommendation rörmokare Stockholm.

  Det kan vara stressigt att arbeta som rörmokare men våra anställda gör sitt yttersta för att ge dig som kund ett trevligt bemötande även om det hänt vid ett jobbigt tillfälle som en vattenläcka eller stopp i toaletten.

  Rörmokare och nöjd kund skakar hand

  Erfarna & auktoriserade rörmokare

  Alvis Rörakut Service är VVS-företaget för dig vill ha kompetenta och serviceinriktade rörmokare i Stockholm till rätt pris. Vi gör det mesta inom VVS som badrumsrenoveringar, stopp i avlopp, värmepumpar och rörjour.

  Våra rörmokare Stockholm är erfarna och har samtidigt kvar sin passion för VVS. Vi ser en snygg installation och väldragna rör som en belöning och det motiverar oss. Endast de bästa är anställda hos oss och självklart är alla våra rörmokare i Stockholm auktoriserade enligt branschreglerna ”Säker Vatteninstallation”.

  Våra kunder uppskattar våra rörmokares noggrannhet, pålitlighet samt arbetskvalitet.

  När en av våra rörmokare kommer hem till dig i Stockholm kan du känna dig trygg med att han är specialist på det du behöver hjälp med, oavsett om det handlar om rördragning, värmepumpar eller stopp i avlopp.

  Offert & bra priser på VVS

  Få en offert från oss på Alvis Rörakut Service. Fyll i offertförfrågan med det du behöver hjälp med så återkommer vi skyndsamt med en offert på dina planerade VVS-arbeten.

  Ifall det behövs kommer våra rörmokare i Stockholm kommer ut till dig för att se vad du vill ha hjälp med. Desto bättre vi förstår dina önskemål och behov, desto bättre kan vi uppfylla dem. Fyll i offertförfrågan

  Är det ett akut VVS-problem ring vår Rörjour Stockholm för att få hjälp direkt.

  Ifall det känns komplicerat att beskriva vad du behöver hjälp i offertförfrågan är du alltid välkommen att ringa våra rörmokare Stockholm.

  VVS Stockholm kostnadsfri offert

  Badrumsrenovering Stockholm

  Börjar det bli dags att renovera badrummet?

  Vi bygger badrum och vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Utvecklingen går hela tiden när det gäller material och kunskap kring våtrum, därför är vi noga med att våra behöriga hantverkare kontinuerligt uppdaterar sina kunskaper.

  Vi lämnar garanti på allt arbete som vi utför så du kan alltid känna dig trygg när våra rörmokare utför tjänster inom VVS och badrumsrenovering hos dig i Stockholm.

  Värdehöjande med badrumsrenovering i Stockholm

  Att renovera badrummet är en investering i både tid och pengar. Bor du i Stockholm är en badrumsrenovering är det säkraste kortet för att öka värdet på en lägenhet, dock så är det också det dyraste. Genomför du en badrumsrenovering får du räkna med att ligga ute med mycket pengar fram till den dagen du säljer bostaden. Även mindre åtgärder som att byta toalett eller byta blandare gör också mycket för utseendet och värdet på badrummet, speciellt för dig i Stockholm.

  Ett nyrenoverat badrum är det som är mest eftertraktat bland bostadsköpare i Stockholm, så kostnaden för en badrumsrenovering är pengar som du kommer tjäna igen med råge.

  Planerar du att sälja din bostad inom några år lönar det sig att renovera badrum i Stockholm!

  Totalentreprenad

  Vi erbjuder totalentreprenad, det innebär att vi tar ansvar för allt från projektering till slutförandet av din badrumsrenovering. Det innebär att du inte behöver vända dig till flera olika hantverkare utan att vi sköter det åt dig och du sparar både tid och pengar.

  Kontakta oss för en offert på badrumsrenovering i Stockholm

  Badrumsrenovering Stockholm, nyrenoverat badrum

  Spara 30% av arbetskostnaden med ROT-avdraget

  Som privatperson och ägare av villa, småhus eller bostadsrätt har du rätt till ett skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden vid VVS-installationer, reparationer och underhåll samt arbeten med att bygga om eller till bostaden. Upp till 50 000kr per person och år går spara med ROT-avdraget. Är ni två personer som äger bostaden tillsammans kan ni få upp till 100 000kr i ROT-avdrag per år. ROT-avdraget gäller inte för materialkostnader.

  Vi ansöker om ROT-avdraget åt dig

  När du väljer oss som rörmokare sköter vi kontakten med Skatteverket åt dig och drar av ROT-avdraget direkt på från fakturan.

  Ni behöver inte tänka på att göra ansökan till Skatteverket, det sköter vi år er. Säg bara till att ni vill utnyttja ROT-avdraget för att administrationen ska bli korrekt. Kontakta gärna skatteverket för mer information om vad som gäller för att få rätt till ROT-avdrag.

  Läs mer om ROT-avdraget

  30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

  En pålitlig rörfirma i Stockholm

  Alvis Rörakut Service är en erkänt pålitlig och välrenommerad rörfirma i Stockholm som utför alla uppdrag utifrån kvalitetssäkrade rutiner som nyinstallation, service och underhåll.

  Tack vare vår breda kompetens kan vi utföra alla typer av arbeten inom VVS. Det gör Alvis Rörakut Service till är en komplett rörfirma i Stockholm som erbjuder professionella uppdragsgivare inom privat och offentlig sektor kvalificerade rörinstallationer.

  Våra arbeten sker med hög kvalitet och stor lyhördhet för varje kunds förutsättningar och villkor. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens kan vi göra effektiva lösningar och ett snabbt professionellt utförande. Målet är att bekymmersfria VVS-installationer och servicearbeten med ett färdigt resultat som garanterar kvalitet, väl fungerande funktion och driftsäkerhet.

  Det finns många rörfirmor i Stockholm men det gäller att välja rätt. Vissa är inte certifierade, tar ut överpriser eller är inte intresserade att utföra mindre arbeten åt privatpersoner eller utför endast arbeten under dagtid. Vi gör självklart mindre jobb som monterar en trädgårdskran.

  Vi är löser problem med Nibe varmvattenberedare i Stockholm och andra märken.

  Alvis Rörakut Service är en certifierad rörfirma, som utför arbeten när du behöver oss, vardag som helg i hela Stockholm till rimliga priser.

  Serviceavtal VVS

  Vi erbjuder serviceavtal till bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, fastighetsägare och industrier. När ni tecknar serviceavtal med oss får ni tillgång till professionell hjälp 365 dagar om året. I vår fastighetsservice ingår utryckning vid akuta problem och förebyggande underhåll som service av er undercentral och värmepumpar. Våra rörmokare i Stockholm har kompetens och erfarenhet av undercentraler i både stora och små fastigheter.

  Med ett serviceavtal kan ni känna er trygga med att både som boende och fastighetsägare och som bostadsrättsförening. Ni får en som serviceavtalskund en stabil.

  Kontakta oss så kan vi berätta mer och diskutera serviceavtal mer ingående.

  Vatten och Avlopp information Stockholm kommun

  När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Stockholm oavsett tid på dygnet.

  Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Stockholm kommun: Bromma, Enskede, Farsta, Hägersten, Hässelby, Kista, Kungsholmen, Liljeholmen, Norrmalm, Rinkeby, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga, Stockholm City, Södermalm, Tensta, Vantör, Vasastan, Vällingby, Älvsjö, Årsta samt Östermalm

  Vi utför självklart även arbeten i hela Stockholm län!

  Vattenavstängning ordinarie arbetstid

  Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Stockholm Vatten och Avfall på tel: 08-522 120 00.

  Vattenavstängning övrig tid

  Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta Stockholm Vatten och Avfall i samarbete med SOS Alarm på tel: 08-454 25 70.

  Översvämning av avloppsvatten

  Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Stockholm Vatten och Avfall. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

  Byta vattenmätarkonsol Stockholm

  Vi hjälper er med att byta vattenmätarkonsol Stockholm när ni fått brev om detta i samband med byte av vattenmätare.

  Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Stockholm!

  Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare Stockholm är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

  Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer i Stockholm.

  Ni kan alltid känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

  Lokala orter

  Vi arbetar i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

  Känn dig välkommen att kontakta oss,  vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor.

  Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
  betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

  Ordinarie Tidsbokning

  Mån – Fre:      07:00 – 16:00
  Lunchstängt: 12:00 – 13:00

  Rörjour 24/7

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

  08-65 00 144