Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Nibe service, jour & installation i Stockholm

Vi hjälper dig med din Nibe-anläggning. Vi utför reparation, service och nyinstallation av Nibe-värmepumpar till konkurrenskraftiga priser.

Har du problem med Nibe värmepump och är i behov av snabb service i Stockholm från en erfaren värmepumpstekniker?

Oavsett vilket värmesystem du har, så kan vi på Alvis Rörkut Service hjälpa dig.

Nibe Service Stockholm

Vi har jour dygnet runt 365 dagar om året i Stockholms län om ni har akuta problem med er Nibe värmepump.

Med service får du full effekt från din värmepump

Den effekt som din värmepump producerar minskar med minskar med tiden. För att få ut samma effekt som när din Nibe värmepump var ny behöver du med regelbundna mellanrum utföra service.

I vår värmepumpservice ingår att vi kontrollerar tryck, rengör filter och säkerhetsventiler och identifierar trasiga delar.

Behöver du service på din Nibe värmepump eller ska du köpa en ny värmepump? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Alvis Rörakut Service. Vi arbetar i hela Stockholms län. Ring oss eller så kan du även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkommer så snart vi kan till dig!

Med en värmepumpservice från Alvis Rörakut Service känna dig trygg och vara säker på att din värmepump fungerar som den ska och producerar maximalt med effekt.

Nibe värmepumpar, bärgvärme, värmepumpservice Stockholm

Felsökning, reparation och service av Nibe värmepumpar

Vi utför service på värmepumpar från Nibe och ordnar reparerar trasiga värmepumpar. Värmepumpservicen utförs av våra duktiga servicetekniker som är experter inom området.

Din Nibe värmepump kan krångla på flera olika sätt, temperaturen kan vara för låg eller hög, värmepumpen göra oljud eller värmepumpen kan helt slutat fungera. Oftast så märker du att du har problem med din värmepump p.g.a. att den larmar med en felkod. Kontakta i så fall oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vi dig med en felsökning en felsökning.

Under en felsökning försöker vi identifiera felet genom att testa värmepumpens elanslutning och dess funktioner.

Efter att vi identifierat felet, försöker vi om det är möjligt att laga värmepumpen på plats. I andra fall beställer vi hem de reservdelar som behövs från leverantören. Ordnar värmetillfälligt i huset tills att vi har delarna för att laga hela värmepumpen

Bergvärmepump från Nibe som fått värmepumpservice

Även din Nibe värmepump inte är trasig kan den ändå behöva service och underhåll. Våra erfarna och professionella servicetekniker hjälper dig med det.

Den här ingår i vår värmepumpservice:

 • Servicebil, som inkluderar trängselskatt, diesel samt framkörning.
 • Rengöring av smutsfilter på värmekrets
 • Rengöring av smutsfilter på kalla sidan
 • Rengöring av övriga filter
 • Rengöring av skvallerrör
 • Rengöring av fläkten
 • Påfyllning av köldbärare sprit
 • Smörjning av samtliga ventiler

Kontroll av:

 • Hetgas nivå på kompressorn
 • Eltillskott effekt
 • Växelventil
 • Värmebärarpump på värmekrets
 • Köldbärarepump på kalla sidan
 • Statiska trycket på värmekrets
 • Statiska trycket på kalla sidan
 • Givare och cirkulationspump
 • Mätning av elpatron

Vi hjälper dig med vår grundliga service av din NIBE värmepump. För värmepumpservice/värmepumpreparation på en vardag Mån-Fre har vi ett fast pris av 2623 kr efter ROT-avdrag* (3500 kr före ROT).

* ROT är endast möjligt vid reparation av värmepumpar

Varför ska du investera i en värmepump?

Att investera i en värmepump är miljövänligt och med en NIBE-värmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader med ända upp till 80%. För ett normalhus som förbrukar energi till uppvärmning och varmvatten motsvarande det 30 000 kWh/år. Förutom att sänka sina värmekostnader ordentligt får man en miljöanpassad och bekymmersfri uppvärmning. Vi hjälper dig att välja rätt modell för just dig och din fastighet baserat på var du bor och din bostads storlek.

Valet mellan de olika typerna av värmepump, Luftvatten, Frånluft eller Bergvärme bestäms av era unika behov och förutsättningar. Vi hjälper er med ett bra val av system samt en korrekt dimensionering. Väljer man en effektmässigt för stor eller för liten värmepump kan det innebära sämre besparing.

Det finns ett stort utbud av olika värmepumpar från Nibe. Vi hjälper dig att välja rätt modell efter dina behov.

Kontakta oss för att få professionell hjälp med köp och installation av en ny värmepump.

Spara 30% med ROT-avdrag

Installation av Nibe värmepumper

Full service från beställning till uppstart

När du beställer din nya Nibe värmepump genom oss på Alvis Rörakut Service ingår ett komplett paket med värmepump, leverans, installation, demontering och bortforsling av din gamla värmepump, materialkostnad för den nya installationen samt driftsättning och uppstart av din nya värmepump.

Efter utförd installation får du et intyget från Alvis Rörakut Service AB som är din installationsgaranti på 3 år.

Har du köpt din Nibe värmepump från en annan leverantör och endast behöver installation hjälper vi dig självklart med detta.

Nöjd kundgaranti

Vi lämnar nöjd kundgaranti på alla våra installationer, för oss är det viktigt att alla parter blir nöjda med uppdraget. Efter utfört arbete lämnar vi intyg på att VVS-installationerna är utförda enligt branschregler Säker Vatteninstallation.

Trygghet med vårt serviceavtal för värmepumpar!

Vårt serviceavtal är en garanti för en bekymmersfri värmepump. Du som fastighetsägare och bostadsrättsförening kan teckna serviceavtal direkt med oss där värmepumpservice ingår. Vi erbjuder olika serviceavtal med anpassad intervall efter dina behov.

Med ett serviceavtal för din värmepump får du som fastighetsägare regelbunden tillsyn av sin värmekälla. En driftsäker värmepump som man vet är rätt inställd sparar tid och pengar.

Vi erbjuder snabb och bra service från vår kunniga personal.

Om Nibe

NIBE är Nordens största värmelösningsföretag och en av Europas ledande tillverkare av värmepumpar. NIBEs affärsidé är att leverera kvalitetsprodukter och energibesparande lösningar för olika typer av bostäder och kommersiella byggnader med inriktning på inomhuskomfort och varmvattenuppvärmning. NIBE utbud tar hand om hela konceptet värme, ventilation, kylning och värmeåtervinning.

Som ett svenskt företag och genom att länge tillverkat olika sorters värmepumpar har det gett Nibe en gedigen kunskap om vad som fungerar i det svenska klimatet. NIBE lägger dessutom stort fokus på att tillverka värmepumpar med lång hållbarhet.

Nibe värmepumpar logotyp
Nibe industrier, Nordens största producent av värmepumpar

Vi utför värmepumpservice på Nibe värmepumpar i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

Känn dig välkommen att kontakta oss för Nibe jour och service. Vi hjälper dig med din Nibe värmepump och Nibe varmvattenberedare oavsett var i Stockholm du bor: Bromma, Danderyd, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Södermalm, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby samt Åkersberga

Vi utför service på alla märken av värmepumpar

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
Google reviews bra omdöme

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144