Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
CTC Värmepumpar Ecoair

CTC service, jour & installation i Stockholm

Vi säljer, installerar och servar CTC värmepumpar i hela Stockholm. Med många års erfarenhet av CTC är den självklara partnern för dig med en CTC-värmpepump.

Har du problem med din CTC värmepump och är i behov av snabb och professionell service i Stockholm från erfarna värmepumpstekniker?

Oavsett vilket värmesystem du har i ditt hus, bergvärme, luft-vatten, så hjälper vi på Alvis Rörkut Service dig. Självklart använder vi CTC originaldelar.

Du får komplett trygghet – från installation till service av värmepumpar från CTC.

CTC Service Stockholm

Vi har jour dygnet runt, 365 dagar om året i Stockholms län för akuta problem med CTC-värmepumpar.

Felsökning, reparation och service av CTC värmepumpar

Din värmepump producerar mindre effekt med tiden. För att vara säker på få ut samma effekt som när din CTC värmepump var ny och förebygga dyra reparationer bör man se över sin anläggning en gång om året för bästa drift.

I vår värmepumpservice ingår att vi kontrollerar tryck, rengör filter och säkerhetsventiler och identifierar trasiga delar.

Behöver du service på din CTC värmepump eller behöver en ny värmepumpslösning? Vi hjälper dig välja rätt värmepumpslösning för dina behov och tar hand om hela installationen från start till slut.

Kontakta oss på Alvis Rörakut Service för service av din CTC värmepump. Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort till dig!

Med värmepumpservice från Alvis Rörakut Service kan du känna dig trygg och vara säker på att din CTC värmepump fungerar som den ska och producerar maximalt med effekt.

Nya värmepumpar från CTC modell EcoAir

Med service får du full effekt från din värmepump

Vi utför både service ordnar med reparation på CTC värmepumpar. Värmepumpservicen utförs av våra duktiga servicetekniker som är experter inom CTC. Vi hjälper dig med värmepumpservice oavsett var du bor i Stockholms län.

Din CTC värmepump kan få problem på olika sätt, temperaturen kan vara för låg eller hög, värmepumpen göra oljud eller värmepumpen kan helt slutat fungera. Oftast så märker du att du har problem med din värmepump p.g.a. att den larmar med en felkod. Vi utför service på värmepumpar från CTC och ordnar reparerar trasiga värmepumpar. Värmepumpservicen utförs av våra duktiga servicetekniker som är experter inom området. Kontakta i så fall oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vi dig med en felsökning en felsökning.

Tyvärr krånglar värmepumpar ibland. Behöver du felsökning av din värmepump? Under en felsökning försöker vi identifiera felet genom att testa värmepumpens elanslutning och dess funktioner.

Efter att felet är identifierat, försöker vi laga värmepumpen på plats. I vissa fall behöver vi beställa hem reservdelar från leverantören. Under tiden ordnar vi värmen i huset tillfälligt tills att vi har delarna för att laga hela värmepumpen.

Även om din CTC värmepump inte är trasig behöver den ändå regelbunden service och underhåll. Våra erfarna och professionella värmepumpstekniker hjälper dig med det.

CTC Värmepumpservice ecoiar

Den här ingår i vår värmepumpservice:

 • Servicebil, som inkluderar trängselskatt, diesel samt framkörning.
 • Rengöring av smutsfilter på värmekrets
 • Rengöring av smutsfilter på kalla sidan
 • Rengöring av övriga filter
 • Rengöring av skvallerrör
 • Rengöring av fläkten
 • Påfyllning av köldbärare sprit
 • Smörjning av samtliga ventiler

Kontroll av:

 • Hetgas nivå på kompressorn
 • Eltillskott effekt
 • Växelventil
 • Värmebärarpump på värmekrets
 • Köldbärarepump på kalla sidan
 • Statiska trycket på värmekrets
 • Statiska trycket på kalla sidan
 • Givare och cirkulationspump
 • Mätning av elpatron

Vi hjälper dig med vår grundliga service av din CTC värmepump. För värmepumpservice/värmepumpreparation på en vardag Mån-Fre har vi ett fast pris av 2623 kr efter ROT-avdrag* (3500 kr före ROT).

Det lönar sig att investera i en CTC värmepump

Med en CTC-värmepump kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80 procent och att investera i en värmepump är miljövänligt. För ett normalhus som förbrukar energi till både uppvärmning och varmvatten motsvarar det 30 000 kWh/år. Förutom att sänka sina uppvärmningskostnader ordentligt får man även en miljöanpassad och problemfri uppvärmning av sitt hus.

En värmepump bör inte kontinuerligt gå på sin fulla kapacitet då slits den ut extra fort. Har du då ett hus som är 120 m² stort bör du inte investera i en värmepump som har kapacitet för 120 m², i så fall kommer värmepumpen behöva gå på högvarv. Vi hjälper dig att välja rätt modell av värmepump för just dig och ditt hus beroende på din bostads storlek.

Valet står mellan de olika typerna av värmepump; Luftvatten, Frånluft eller Bergvärme som bestäms av dina behov och förutsättningar. Vi hjälper er med rätt typ av värmesystem och en beräkna korrekt dimensionering.

Det finns ett stort utbud av värmepumpar från CTC. Vi hjälper dig att välja rätt modell efter dina behov.

Kontakta oss för att få professionell hjälp med köp och installation av en ny CTC värmepump.

Spara 30% med ROT-avdrag

Installation av CTC värmepumpar

När du beställer din nya CTC värmepump genom oss på Alvis Rörakut Service ger vi dig ett komplett paket med värmepump, leverans, installation, demontering och bortforsling av din gamla värmepump, materialkostnad för den nya installationen samt driftsättning och uppstart av din nya CTC värmepump. Du kan slappna av medans vi sköter allt kring installationen!

Efter utförd installation får du ett intyg från Alvis Rörakut Service AB som är din installationsgaranti på 3 år.

Har du köpt din CTC värmepump från en annan leverantör än oss och endast behöver installation hjälper vi dig självklart med detta med!

Nöjd kundgaranti:

Vi lämnar nöjd kundgaranti på alla våra installationer, för oss är det viktigt att alla parter blir nöjda med uppdraget. Efter utfört arbete lämnar vi intyg på att VVS-installationerna är utförda enligt branschregler Säker Vatteninstallation.

Trygghet och ekonomi med serviceavtal för värmepumpar!

Vårt serviceavtal för värmepumpar är en garanti för en bekymmersfri värmepump. Du som fastighetsägare och bostadsrättsförening kan teckna serviceavtal direkt med oss där värmepumpservice ingår. Vi erbjuder olika serviceavtal med anpassad intervall efter dina behov.

Med ett serviceavtal för din värmepump får du som fastighetsägare regelbunden tillsyn av din värmekälla. En driftsäker värmepump som man vet är rätt inställd sparar tid och pengar.

Ett av de tryggaste, säkraste och ekonomiskt mest fördelaktiga sätten att sköta underhållet av sin värmepump är med ett serviceavtal. Vi erbjuder snabb och professionell service från våra kunniga servicetekniker.

Om CTC

CTC är en del av Enertech Group AB och är ett företag i Ljungby kommun som utvecklar och tillverkar produkter för uppvärmning. CTC erbjuder ett brett sortiment av bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

1923 började CTCs tillverkning av produkter för uppvärmning av svenska hem. Mest kända är CTC för sina gröna pannor som gett värme åt miljoner hem över hela Europa. CTC var först med värmepannor som hade med inbyggd varmvattenberedning och även först med värmepumpar för luft/vatten.

CTC står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Vi utför värmepumpservice på CTC värmepumpar i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

Känn dig välkommen att kontakta oss för CTC jour och service. Vi hjälper dig med din CTC värmepump och varmvattenberedare oavsett var i Stockholm du bor: Bromma, Danderyd, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Södermalm, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby samt Åkersberga

Vi utför service på alla märken av värmepumpar

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144