Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
rörmokare stockholm vvs jour

Professionella rörmokare Haninge, Jour 24/7

Behöver du en rörmokare akut i Haninge? Vi hjälper dig med allt från stopp i avlopp till värmepumpar.

Oavsett om det handlar om akut stopp i toaletten, regelbundet underhåll eller justering av värmepumpar så står Alvis Rörakut Service till ditt förfogande. Med omfattande branscherfarenhet, bra priser och en känsla för vad kunder förväntar sig, har vi fått många återkommande kunder när det gäller avlopp och VVS.

Att hantera VVS akut är ofta förknippat med svårigheter. Många tänker sig att det är svårt och kostsamt att snabbt komma i kontakt med en rörmokare. Vi strävar aktivt efter att vända på denna föreställning. Vår VVS-jour i Haninge är tillgänglig dygnet runt för alla som behöver snabb hjälp. Med hög tillgänglighet på kvällar, helger ser vi alltid till att vara där för dig som är blivande eller befintlig kund.

Inget problem inom VVS är för stort, och ingen kund för liten. Vi ser fram emot att du kontaktar oss, och kommer att göra allt vi kan för att uppfylla dina förväntningar.

Avloppsrensning & Stopp i avlopp Haninge

Stopp i avloppet är något de flesta råkar ut för förr eller senare. Därför är vi tillgängliga för att hantera stopp i avlopp dygnet runt, året om i Haninge.

Avloppsrensningen måste utföras med en varsam hand, annars kan man skada emaljen på WC-stolen och avloppssystemen. Vi utför avloppsrensningen hos dig på ett sätt som minimerar risken för skador på både toaletten och avloppssystemen. Ledorden för oss på Alvis Rörakut Service är teknik, kvalitet och miljö när det kommer till avloppsunderhåll.

När man arbetar med avloppsrensning är det av största vikt att ha rätt utrustning. Vi har professionella verktyg i alla våra arbetsbilar för att vara snabbt på plats för akuta åtgärder. Vi ser även till att städa upp efter utfört arbete, nöjda kunder är bra kunder. Stopp i avlopp är något som bör åtgärdas skyndsamt för att undvika kostsamma driftstopp och försäkringsskador.

Våra professionella rörmokare i Haninge hjälper dig med avloppsrensning, stopp i avlopp och stopp i toaletten oavsett när på dygnet som problemen uppstår.

Rörmokare Stockholm Jourbil rörjour

Värmepumpservice i Haninge

Regelbunden service av din värmepump säkerställer att den fortsätter fungera lika effektivt som när den var ny och att inte slutar fungera när du behöver den som mest under vintern.

Service av din värmepump är avgörande om du vill att din investering ska fortsätta fylla sin avsedda funktion, att producera värme och spara pengar. Vår värmepumpservice utförs av kunnig personal som har erfarenhet av alla stora märken som finns på marknaden som IVT, CTC, Nibe, Thermia och Bosch.

En normalvilla får en besparing på runt 55%, ca 7 000 kwh per år av sin värmepump. En värmepump som inte blir servad kontinuerligt tappar effekt med upp till 60% efter ett par år. Det gör att kostnaderna för uppvärmning av bostaden har ökat med 4200 kwh per år! Du kan alltså spara mycket pengar genom att låta oss utföra service på din värmepump i Haninge.

Kontakta oss för att boka in din värmepumpservice idag. Vår prisvärda värmepumpservice för dig i Haninge ser till att din värmepumps livslängd inte förkortas, och att du inte riskerar att drabbas av oväntade problem.

Thermia värmepump logotyp
Nibe värmepumpar logotyp
CTC värmepumpar logotyp
Bosch värmepumpar logotyp

Utnyttja ROT-avdraget och spara 50 000kr om året

Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 50 000 kronor per år och person för utfört arbete i din bostad som du äger. Tack vare ROT-avdraget kan du anlita oss på Alvis Rörakut Service till kraftigt reducerade priser!

ROT-avdraget ger dig ett skatteavdrag med 30% av arbetskostnaden men inte materialet. Reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten men inte nybyggnation. Maxbeloppet gäller per år och person som max får man dra av 50 000 kronor om året per person.

Ni behöver inte göra ansökan till Skatteverket, det sköter vi år er. Du får direkt rabatt på arbetskostnaden direkt från Alvis Rörakut Service, som i sin tur ansöker om ROT-avdraget från Skatteverket.  Allt du behöver göra är att meddela att du vill utnyttja ROT-avdraget, och tillhandahålla uppgifterna för at vi ska kunna göra ansökan.

Med ROT-avdraget blir våra redan prisvärda tjänster ännu mer förmånlig. När du väljer att anlita oss så får du även möjligheten att till fullo utnyttja avdragsmöjligheten. Prisreduktionen sker direkt, vilket innebär att du helt enkelt betalar mindre.

Du behöver inte oroa dig för någon omständlig administration. Vi tar hand om allt och ser till att du får det högsta möjliga ROT-avdraget.

Spara 30% med ROT-avdrag

Byt till en ny varmvattenberedare

Vågar du chansa på att din varmvattenberedare håller? Många har idag gamla varmvattenberedare som kan gå sönder inom kort. Passa på och byt till en ny innan din gamla går sönder!

Det är viktigt att se till att ens varmvattenberedare är i bra skick. Annars riskerar man att försättas i en kostsam situation, till följd av läckage eller andra oförutsedda händelser. Vi kan erbjuda ett fullständigt byte av varmvattenberedare, och garanterar att du får en produkt som är både pålitlig och effektiv. Vi tar hand om hela processen i bytet av varmvattenberedare: sköter bortforslingen av din gamla varmvattenberedare, installerar den nya, tillhandahåller garanti, allt till ett fast bra pris!

Vi på Alvis Rörakut Service rekommenderar att man investerar i en Nibe-varmvattenberedare. Nibe är konstruerad för att monteras stående i t.ex. grovkök, tvättstuga, badrum och liknande utrymmen där det finns en golvbrunn.

Kontakta oss för en offert på en ny varmvattenberedare till dig i Haninge. Från Alvis Rörakut Service får du ett erbjudande som är enkelt, snabbt och prisvärt! Att investera i en varmvattenberedare lönar sig alltid på sikt.

Vattenläckage

Vattenläckage kan bli en dyr och tråkig historia om man inte hanterar det i tid. Vi på Alvis Rörakut Service har många års erfarenhet av att både förebygga vattenläckage och hantera de följder som uppstår om läckaget redan har inträffat.

En vattenläcka kan ibland vara svår att upptäcka och därmed bli mycket kostsam. Upptäcker du en vattenläcka i din fastighet stäng av inkommande vatten med avstängningsventilerna som sitter vid vattenmätaren. Kontakta därefter oss för att få hjälp att laga läckan. Vi har jour dygnet runt, året om vid akuta problem som vattenläckor för dig i Haninge.

Dokumentera och fotografera eventuell vattenskada för att visa omfattningen av läckaget. Kontakta sedan ditt försäkringsbolag om det blivit vattenskada

Tveka inte över att kontakta oss om du har drabbats av vattenläckage. Vi stoppar läckan och gör allt vi kan för att säkerställa att det inte inträffar i framtiden.

Vattenläcka läckande rör

Allt inom VVS i Haninge

Vi erbjuder följande tjänster inom VVS till dig i Haninge:

  • Rörjour dygnet runt i Haninge
  • Installation av Varmvattenberedare
  • Byte köksblandare
  • Byte toalettstol
  • Avloppsrensning, stopp i avlopp, stopp i toaletten
  • Service och installation av Värmepumpar
  • Varmvattenberedare, installation och reparation.

Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm & Haninge som åt juristbyrå specialiserad på familjejuridik som bouppteckning vid skilsmässa och dödsfall.

Våra tjänster är avdragsgilla med ROT-avdraget så du sparar 30% av arbetskostnaden om du äger din bostad. Läs mer om ROT-avdrag

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144

Vatten och Avlopp information Haninge kommun

När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår VVS-jour dig i Haninge oavsett när på dygnet du behöver hjälp.

Vi utför både på Rörjour dygnet runt och planerade VVS-arbeten Haninge kommun.

Vi utför självklart även arbeten i Stockholm län!

Vattenavstängning ordinarie arbetstid

Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Haninge VA-avdelning på tel: 08-606 82 38.

Vattenavstängning övrig tid

Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid ring: 08-741 28 97.

Översvämning av avloppsvatten

Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Haninge kommuns VA-avdelning . Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Haninge!

Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare i Haninge är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer i Haninge.

Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!