Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare Stockholm Banner
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Rörmokare Nacka, professionella & prisvärd VVS

För akuta problem som inte kan vänta finns våra rörmokare i Nacka tillgängliga dygnet runt som rörjour, oberoende av när ni behöver oss.

Oavsett vad ni behöver hjälp med så står våra certifierade rörmokare beredda att assistera er. Utan att kompromissa med branschkompetens eller fackmannamässighet erbjuder vi väldigt konkurrenskraftiga priser på rörmokare och VVS i Nacka.

Kontakta oss om ni har stopp i ert avlopp, behöver modifiera en befintlig VVS-installation, få värmepumpservice utförd eller behöver hjälp nyinstallation av blandare, diskmaskin eller varmvattenberedare.

Inga åtaganden är för små eller för stora för oss på Alvis Rörakut Service.

Rörjour Nacka

Var ni än befinner er i Nacka så är vår rörjour tillgänglig dygnet runt, under veckans alla dagar.

Att kunna tillhandahålla rörmokare akut är en del av vår ambition med att erbjuda fullservice inom VVS. Vi förstår behovet av att kunna avhjälpa problem med VVS akut som stopp i avlopp, vattenläckor och värmeproblem.

All vår personal är certifierad rörmokare för att kunna hantera samtliga problem som kan drabba er. Våra servicebilar är fullt utrustade de verktyg och material som behövs för att våra rörmokare ska lösa de flesta av problemen direkt på plats.

Skulle det visa sig handla om ett mer krävande fel så som kräver andra hantverkare som elektriker hjälper vi er med det, för att på bästa sätt lösa situationen.

Med oss på Alvis Rörakut Service kan ni vara trygga med att resultatet blir precis så bra som ni förväntar er.

Rörmokare Nacka Jourbil Rörjour

Spolbil, Avloppsrensning & Stopp i toaletten Nacka

Med regelbunden avloppsrensning kan man slippa många vanliga problem så som stopp i avloppet eller stopp i toaletten.

Vi har en spolbil för att enkelt kunna utföra avloppsspolning, högtrycksspolning och stamspolning hos er i Nacka.

Våra spolbilar är utrustade med hetvatten för att snabbt och effektivt lösa stopp i avlopp. Hetvatten i kombination med högtryck är den metoden som är effektivast för att lösa stopp i avlopp och dessutom helt miljövänlig.
Vi rekommenderar att ni utför regelbunden avloppsspolning så att rören håller sig fräscha och inte täpps igen med fett och avlagringar. Vi erbjuder spolbil och avloppsspolning för dig i Danderyd och Stockholm.

Tveka inte att kontakta oss vid akut stopp oavsett om det är stopp i toaletten, handfatet eller vasken. Vi löser problemet och föreslår åtgärder för att förhindra att liknande problem med avloppsstopp uppstår igen i framtiden. På Alvis Rörakut Service har vi stor erfarenhet av att utföra rutinmässigt underhåll för att bevara funktionaliteten i befintliga avloppssystem så väl som att lösa akuta stopp i avlopp och toalett. Vi har även stor kunskap gällande att förnya system och ersätta uttjänta komponenter.

Stopp i avlopp? Kontakta Alvis Rörakut Service så hjälper vi er snabbt! Vi utför alla slags arbeten inom högtycksspolning och avloppsrensning. Vi jobbar på uppdrag av både företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Ring oss för at få hjälp med ditt stopp i avloppet redan idag!

Rörmokare löser stopp i avloppet på handfat
Spolbil Stockholm spolaggregat

Vanliga frågor och svar

Vad är ett auktoriserat VVS-företag?

Ett auktoriserat VVS-företag uppfyller alla krav från branschorganisationen Säker Vatten. VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation dels för att minska risken för vattenskador samt för att undvika legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logga för att kontrollera att VVS-företaget är auktoriserat.

Får man göra VVS-arbeten själv?

Det finns ingen mot att göra VVS-arbeten själv. Däremot är VVS-arbetem något som kräver stor kunskap för att inte orsaka vattenskador. Har du gjort fel och fått en vattenskada är det stor risk att försäkringen inte gäller ifall du utfört VVS-arbetet själv. Väljer du att anlita en rörmokare har denna en försäkring som täcker eventuella vattenskador  om något mot förmodan blir fel.

Hur hittar man en bra & seriös rörmokare?

Titta på vilka omdömen och referenser en rörmokare har fått på omdömessidor som Google, Reco och Eniro. Där kan du enkelt se om det är en seriös rörmokare.

Värmepumpservice Nacka

Vi på Alvis Rörakut Service har stor kunskap gällande underhåll och service av värmepumpar från IVT, Thermia, Nibe, CTC och Bosch.

Regelbunden service säkerställer inte bara att värmepumpen fortsätter att prestera som förväntat, utan garanterar även att den inte drabbas av oväntade funktionsstopp. En värmepump som under en längre tid har varit utan regelbunden service kan även återfå avsevärt mycket bättre effekt. Läs mer om vår Värmepumpservice.

Boka in en värmepepumpservice för att få ut fåll effekt och spara pengar.

Total före ROT 3500 kr* (Vid service av värmepumpar)

Att betala efter ROT 2623 kr * (Vid reparation av värmepumpar)

* ROT är endast möjligt vid reparation av värmepumpar

Luft-vattenvärmepump från Nibe som Alvis Rörakut gjort installation av
Thermia värmepump logotyp
Nibe värmepumpar logotyp
Bosch värmepumpar logotyp
CTC värmepumpar logotyp
IVT Värmepumpar, värmepumpservice

Allt inom VVS i Nacka

Vi erbjuder dessa tjänster inom VVS till dig i Nacka:

Med ROT-avdraget kan du spara 30% av arbetskostnaden på våra tjänster. Läs mer om ROT-avdraget här

Stoppa vattenläckage i tid

Har ni drabbats av vattenläckage i Nacka eller vill ni förhindra att det uppstår i framtiden? Med effektiva lösningar kan man enkelt förebygga skador till följd av vattenläckage.

Oavsett om ni behöver konsultation för att kartlägga risken för vattenläckage eller behöver hjälp att stoppa en pågående vattenläcka så är vi tillgängliga för er.

Förebyggande åtgärder kan variera men är allt ifrån förbättringar i våtrum till fuktvarnare för smygläckage. Det är möjliga och effektiva vägar att minimera risken för vattenläckage.

Har ni en pågående vattenläcka i Nacka? Minimera skadorna och ring vår rörjour för hjälp direkt.

Små och stora arbeten

Vi behandlar kunder precis likadant oavsett om ni är en villaägare, byggföretag eller bostadsrättsförening. För oss är det ingen skillnad mellan små och stora arbeten. Vi byter lika gärna en köksblandare eller installerar en tvättmaskin som att renoverar badrum.

Att värdesätta engångskunder precis lika mycket som återkommande kunder är ett arbetssätt som gett oss på Alvis Rörakut Service både förtroende och en hög nivå av kundnöjdhet. När ni kontaktar oss kan ni vara trygg med att bli bemött med yrkesmässig respekt och omsorg.

Genom att inte försöka erbjuda fler ingrepp än vad som krävs för att utföra de åtgärder ni önskar bevarar vi vår yrkesmässiga etik och ni är garanterad ett kostnadseffektivt resultat.

Välj säker vatten auktoriserad rörmokare

Certifierade rörmokare

All vår servicepersonal är certifierade rörmokare och auktoriserade enligt branschreglerna ”Säker Vatteninstallation”.

Det innebär att de vet hur man bäst utför arbeten med vatten- och avloppsledningar och ni kan vid kontakt med försäkringsbolag visa intyg på att arbetet utförts precis som det ska. Certifiering uppnås genom teoretisk utbildning, praktik eller lärlingverksamhet.

Som ackrediterat VVS-företag arbetar vi endast med kompetent och erfaren personal.

När ni anlitar oss är ni därför garanterade att få ett väl utfört arbete.

Rot-avdrag

Det har blivit väldigt populärt att använda sig utav rot-avdrag. Mycket på grund av det gör det väldigt förmånligt att underhålla, reparera och utföra service i den egna bostaden.

Vi gör det möjligt för er i Nacka att utnyttja rot-avdrag i så stor utsträckning som möjligt vid VVS.arbeten. Ni behöver inte oroa er för det praktiska. Vi sköter allt med ansökan till Skatteverket, ni betalar inte mer än vad ni behöver.

Med ROT-avdrag är möjligheterna att satsa på sin egen bostad större än någonsin tidigare.

30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

Vi utför VVS i hela Nacka kommun

Oavsett i vilken del av Nacka kommun ni bor så hjälper vi er med både på akuta och planerade VVS-arbeten: Björknäs, Boo, Fisksätra, Hedvigslund, Henriksdal, Henriksdalsberget, Igelboda, Insjön, Järla, Kolarängen, Kummelnäs, Lovisedal, Lännersta, Mensättra, Nacka strand, Orminge, Oxelvägen, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Saltsjöqvarn, Sickla, Sigfridsborg, Skuru, Solsidan, Stensö, Vikingshill, Älgö samt Älta

Vi arbetar självklar även i hela Stockholm län!

Våra rörmokare hjälper er med allt inom VVS i Nacka!

Vi är en certifierad VVS-installatör som kan hjälper er med allt inom VVS-installationer och VVS-service. Allt inom VVS-installationer, VVS-service, till både nyproduktion och äldre bostäder i Nacka.

Varm välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service för planerade arbeten och akuta situationer som vattenläckage, stopp i avlopp och värmeproblem.

Kontakta oss på Alvis Rörakut Service för professionella rörmokare som ni alltid kan känna er trygga med!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144