Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Spolbil Stockholm, Jour & Förebyggande

Dina avloppsrör täppas med åren igen av fett, smuts, hår och saker som kan fastna. När du anlitar en spolbil och högtrycksspolar förebygger du att rören täpps igen och att du får avloppsstopp.

Högtrycksspolning är när man med en spolbil spolar vatten med högt tryck upp till 200 bar i avloppet.

Den effektiva spolningen resulterar i att eventuella stopp i avloppet som fettklumpar och pappersrester försvinner snabbt. Avloppsspolning med högtryck är en miljövänlig metod som inte använder några kemikalier

Ofta högtrycksspolar man avlopp i Stockholm när det redan blivit stopp. Vi underhållspolar även i i förebyggande syfte för att undvika framtida stopp.

Spolbil Jour i Stockholm 24/7

Är olyckan framme och du behöver en spolbil jour det snabbaste alternativet. Vi är oftast på plats inom 1 timma i Stockholm!

Våra servicebilar har alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra områden. VVS-jour för akuta VVS-problem i Stockholm är vår specialitet, t.ex. vattenläckor, ingen värme eller stopp i avlopp är problem som måste åtgärdas oavsett om det är helg eller sent på kvällen.

Varför ska du välja Alvis Rörakut Service:

  • Snabbt och prisvärt
  • Nöjda kunder
  • Effektiv lösning för alla sorters stopp i avlopp
  • Jour dygnet runt
  • Vi arbetar i hela Stockholms läns

Vi arbetar i hela Stockholm län och hjälper alla typer av kunder: privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, entreprenader och byggföretag.

Oavsett om avloppsstoppet beror på matrester och fett eller ett föremål i rören så kan våra tekniker med spolbilen hjälpa dig. Vår spolbil i Stockholm hjälper dig vid akuta stopp i avloppet!

Rörmokare Stockholm Jourbil rörjour

Fördelar med Högtrycksspolning

Att använda högtrycksspolning med hetvatten har många fördelar.

  • Skonsamt mot rören, trycket ställs in anpassat för dina rör för att undvika skador.
  • Miljövänligt, inga kemikalier, endast vanligt vatten.
  • Effektivaste metoden, får bort fettklumpar, pappersrester och beläggningar.
  • Ökar rörens livslängd

Högtrycksspolning är utan konkurrens det bästa alternativet för att rensa avloppet, både vid akuta stopp och förebyggande spolning.

Spolbil Stockholm

Spara 30% av arbetskostnaden med ROT-avdraget

Som privatperson och ägare av villa, småhus eller bostadsrätt har du rätt till ett skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden vid VVS-installationer, reparationer och underhåll samt arbeten med att bygga om eller till bostaden. Upp till 50 000kr per person och år går spara med ROT-avdraget. Är ni två personer som äger bostaden tillsammans kan ni få upp till 100 000kr i ROT-avdrag per år. ROT-avdraget gäller inte för materialkostnader.

Vi ansöker om ROT-avdraget åt dig

När du väljer oss som rörmokare sköter vi kontakten med Skatteverket åt dig och drar av ROT-avdraget direkt på från fakturan.

Ni behöver inte tänka på att göra ansökan till Skatteverket, det sköter vi år er. Säg bara till att ni vill utnyttja ROT-avdraget för att administrationen ska bli korrekt. Kontakta gärna skatteverket för mer information om vad som gäller för att få rätt till ROT-avdrag.

Läs mer om ROT-avdraget

30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

Lokala orter

Vi arbetar i hela Stockholm län och alla dess kommuner.

Känn dig välkommen att kontakta oss,  vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor.

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144