Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Din personliga rörmokare i Bromma

Alvis Rörakut Service hanterar akuta VVS-problem & planerade projekt i Bromma

Vår höga nivå av yrkeskompetens och särskilda fokus på kundnöjdhet är en del av vår verksamhet. Med stor erfarenhet av att arbeta bland villorna i Bromma gediget intresse för VVS står våra rörmokare till förfogande för alla era behov.  Vi utför värmepumpservice, löser stopp i avlopp, fixar värmeproblem, utför både nyinstallationer och reparationer av VVS hos er i Bromma.

Vi på Alvis Rörakut Service er specialister på värmepumpar och har i Bromma utfört många värmepumpinstallatationer och byten av värmepumpar. Det är något som sparar både pengar och är bra för miljön.

Kontakta oss med för det ni behöver hjälp med inom rörmokeri och VVS. Vi har bra priser och korta väntetider.

Avloppsrensning & Stopp i avlopp Bromma

På Alvis Rörakut Service har vi många års erfarenhet av stopp i avlopp. När vattnet rinner ned sakta, det är stopp eller luktar illa är det läge att ringa oss.

Anledningarna till ett problematiskt stopp kan vara många. Kanske har rörens genomströmning försämrats med åren av fett och beläggningar eller så har man helt enkelt spolat ned något olämpligt med stopp i toaletten som följd.

För vår del är anledningarna mindre viktiga än möjligheten att lösa själva orsaken till stoppet i diskhon, handfatet, toaletten, handfatet eller toaletten. Oavsett om ni har stopp i avloppet eller behöver rutinmässig avloppsrensning så står till er tjänst för er i Bromma.

Vi snabbt på plats för professionell hjälp med avloppsrensning.

Rörmokare Bromma

Rörjour Bromma, när du behöver rörmokare akut

Vår rörjour är tillgänglig för dig i Bromma precis när du behöver vår hjälp som mest, dygnet runt, året om.

Akuta problem med VVS-system är faktiskt inte särskilt ovanliga, ofta så händer de under kvällar och helger. Som tur är de flesta problem snabbt åtgärdade så länge man har rätt verktyg och erfarenhet.  Våra servicebilar är utrustade med alla de verktyg och material för att lösa akuta VVS-problem.

Har du stopp i avloppet i köket eller toaletten, en pågående vattenläcka eller funderar du hur man ordnar ett tilltagande läckage från diskmaskinen?

Genom oss får du tillgång till rörmokare akut. Inget jobb är för litet, för svårt eller för omfattande.

Kontakta oss när du behöver hjälp inom VVS akut, vi alltid till ert förfogande.

Rörmokare Bromma Jourbil Rörjour

Vattenläckage

Genom att förhindra vattenläckage kan man bespara sig mycket bekymmer och slippa merkostnader.

Tyvärr är det så att vattenläckor ibland inte upptäcks förrän skadan redan är skedd. Genom att kontakta oss så kan vi arrangera en besiktning av ert kök eller era våtrum för att vidta f åtgärder. Detta kan vara att täta omgivningen, installera läckagelarm och mycket mer.

Förhoppningsvis slipper man uppleva ett vattenläckage. Men är olyckan väl framme är det viktigt att man vidtar såväl skademinimerande som förebyggande åtgärder så fort som möjligt. Desto snabbare man börjar, desto mindre är risken för omfattande skador. Vattenskador kan bli både svåra och dyra att åtgärda!

Ring vår Rörjour i Bromma vid vattenläckage, vi är snart hos er.

Vattenläcka bromma, vattenläckage

Erfaren & certifierad personal

På Alvis Rörakut Service värdesätter vi engagemang, kompetens och lyhördhet. Vi är ett auktoriserat VVS-företag och vår personal är certifierad enligt Branschreglerna för Säker vatteninstallation & Heta arbeten. Detta är något som vi verkligen är stolta över!

Ni kan därför vara säker på att ni får ett fackmannamässigt resultat från våra professionella rörmokare i Hägersten. Vi föreslår inte mer omfattande åtgärder än nödvändigt för att uppnå det resultat ni önskar.

Med lång praktiskt och teoretisk erfarenhet inom värme, ventilation och sanitet har vi kommit att få möjligheten att kunna erbjuda tjänster som är precis lika prisvärda som de är pålitliga.

Spara 30% med ROT-avdrag

Äger du din egen villa eller bostadsrätt i Bromma? De flesta av våra tjänster uppfyller kraven för ROT-avdrag vilket innebär att du kan göra stora besparingar och samtidigt få ett väl utfört arbete.

Du behöver inte oroa dig för administrationen, den tar vi hand om. Lämna de uppgifter som behövs och vi drar av ROT-avdraget på 30% för arbetskostnaden och gör ansökan hos skatteverket. Dessa stora möjligheter till avdrag har gett lägenhets- och fastighetsägare en unik möjlighet till prisvärt underhåll och kostnadseffektiva reparationer.

Regelbundet underhåll och renovering är en viktig investering för framtiden och brukar löna sig vid försäljning av bostaden.

Spara 30% med ROT-avdrag

Vanliga frågor och svar

Vad är timpriset för en rörmokare i Bromma?

För planerade VVS-arbeten som utförs under dagtid har vi ett fastpris på 2623 kr efter ROT-avdrag för arbeten upp till 2 timmar. Det finns för vanliga tjänster byte av köksblandare, duschblandare eller toalettstol. För extra timmar är priset 950 kr efter ROT-avdrag.

Hur kan man kontrollera att ett VVS-företag är auktoriserat?

För att ett VVS-företag ska vara auktoriserat hos branschorganisation Säker Vatten måste VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna. Branschreglerna från Säker Vatten är till för att minska risken för vattenskador samt legionellaspridning. Se efter Säker Vattens logotyp eller gå in på Säker Vattens hemsida för att kontrollera att ett VVS-företaget är auktoriserat.

Hur mycket får man dra av i rot?

Rotavdraget får vara högst 50 000 kronor per år och person. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året. Det är också nödvändigt att du äger din bostad.

Professionella & auktoriserade rörmokare

Alla våra tjänster utförs av professionella och yrkeskunniga rörmokare som är auktoriserade enligt branschreglerna för Säker Vatten Installation. På så sätt är ni garanterade ett fackmannamässigt resultat. Detta är inte bara viktigt för er som kund, utan även för oss som företag.

Försäkringsbolagen kräver i sina villkor att arbetet utförts av auktoriserad personal, annars kan ersättningen sänkas eller till och med utebli.

Genom att hålla en hög standard och alltid sträva efter att höja våra egen kompetens får vi nöjda kunder och blir även mer rustade att möta de framtida allt mer tekniska kraven.

Med certifierad personal erbjuder vi helhetslösningar. Då vi värdesätter yrkesetik avråder vi alltid från ett projekt om vi upplever att ingreppet inte skulle leda till vad kunden förväntar. I dessa fall återkommer vi med förslag på andra åtgärder som istället kan ge förväntat resultat.

Små och stora kunder

Vi värdesätter alla kunder lika högt oavsett om ni är; privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare, byggföretag eller entreprenader.

Om ni är ett byggföretag som behöver en pålitlig partner för era projekt eller en villaägare som vill installera en varmvattenberedare spelar ingen roll, vi hjälper vi er.

Inga arbeten är för små eller för stora för oss på Alvis Rörakut Service. Varje begäran om offert har samma höga prioritet. Vi tror själva att detta är en av de främsta anledningarna till att vi har många återkommande kunder och bra omdömen. Vi byter gärna köksblandare och duschblandare, så väl som byter toalettstol vi har erbjudanden eller kan installera den du köpt själv till fast pris.

För oss är mindre servicearbeten hos privatpersoner precis lika viktiga som återkommande jobb i stora upphandlingar.

Vi arbetar i hela Bromma

Vi utför arbeten i Bromma och dess närområden, kontakta oss för både på akuta och planerade VVS-arbeten i: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockeby, Nockebyhov, Nockebyhov, Norra Ängby, Norra Ängby, Olovslund, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Smedslätten, Stora Mossen, Stora Mossen, Södra Ängby, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Äppelviken, Äppelviken, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Ålsten.

Självfallet utför vi även arbeten i hela Stockholm län!

Våra rörmokare i Bromma hjälper er med allt inom VVS

När ni anlitar oss garanterar vi ett proffsigt arbete utfört av våra erfarna rörmokare. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag i Bromma och hela Stockholms län. Vi är experter på avloppsrensning, byta vattenmätarkonsol, installationer, reparationer, renoveringar, ROT-arbeten, Varmvattenberedare Nibe och värmepumpar.

Alvis Rörakut Service hjälper er med allt inom VVS, vi garanterar professionell hjälp!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144