Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Rörmokare Sigtuna & Märsta

Vi är tillgängliga för arbeten i Sigtuna & Märsta dygnet runt, året oavsett när ni behöver professionell VVS. Inga arbeten är för små eller för stora för våra certifierad rörmokare.

Våra rörmokare i Sigtuna & Märsta har som högsta prioritet att ni som kund ska bli nöjda och få era förväntningar uppfyllda till bra priser. Flexibilitet och lyhördhet har varit två av våra ledord som resulterat i många återkommande kunder.

Alvis Rörakut Service hjälper er med alla tjänster inom VVS i Sigtuna & Märsta. Några exempel är byte av WC-stolar, stopp i avlopp, installation av diskmaskin, blandare, golvvärme, varmvattenberedare och värmepumpar.

Med lång erfarenhet och pålitliga resultat har vi blivit ett förstahandsval av rörmokare i Sigtuna & Märsta

Rörmokare i Sigtuna och Märsta, VVS, Jour, bra priser
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Rörjour, när du behöver rörmokare akut

Alvis Rörakut Service erbjuder rörjour i Sigtuna och Märsta för situationer som inte kan vänta och kräver en rörmokare akut.

Våra certifierade rörmokare har stor erfarenhet av att hantera akut problem direkt på plats, oavsett om det är vattenläcka, stopp i avloppet eller värmeproblem. Det är en trygghet att veta att hjälp finns med VVS akut oavsett om det är mitt i natten eller helg, året om.

Det spelar ingen roll om du befinner dig mitt i Märsta, Sigtuna eller någon annan stans i Stockholms län. Vi finns på plats, dygnet runt.

Kontakta oss för en offert eller för att veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. Ring oss för snabbast hjälp, våra rörmokare är snart på plats hos dig.

Avloppsrensning & stopp i avlopp Sigtuna & Märsta

Avloppsproblem händer oavsett tid på dygnet, därför erbjuder vi hjälp med avloppsrensning utanför ordinarie arbetstid, avloppsjour.

Stopp i toaletten är ett återkommande problem som kan resultera i en hel del bekymmer. Särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. För hur vi än ser på det hela så är väl fungerande avloppssystem avgörande för att vardagen ska fungera.

Med förebyggande åtgärder, så som avloppsrensning och rörinspektion, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas. Oavsett om det handlar om förebyggande åtgärder eller att lösa problem som redan har uppstått så är vi löser vi stoppen med vår professionella utrustning. Vi hjälper er i Sigtuna och Märsta med stopp i avloppet, stopp i köket och stopp i toalett,

Om ni råkar ut för stopp i toaletten, stopp i avloppet eller andra avloppsproblem så står vi alltid beredda att rycka ut, dygnet runt året om.

Avloppsrensning Lidingö, stopp i toaletten med rensmaskin

Spara pengar med Värmepumpservice

Vi har stor kompetens när det gäller värmepumpar av alla typer, bergvärme, luft-vatten samt frånluft från; IVT, THERMIA, NIBE, CTC och BOSCH.

Värmepumpar minskar i effekt efter ett par år. Den vanligaste anledningen är att det kommer in smuts i systemet, Det är normalt men kan vara svårt att fixa själv.

När våra kunniga kyltekniker utför värmepumpservice av din värmepump i Sigtuna & Märsta rengörs den på bästa sätt, utan att skada viktiga komponenter. Dessutom kontrolleras också alla funktioner och eventuella problem åtgärdas. Din värmepump optimeras så de kan ge maximalt med värme och besparing av pengar

En värmepump kan minska elförbrukningen med två tredjedelar i ett eluppvärmt hus, detta eftersom den ger tre gånger mer värme än den förbrukar i elenergi. Den kan täcka ända upp till 90% av värme- samt varmvattenbehovet i en bostad. Konsultera oss du ska skaffa värmepump så kan vi dig ge dig bästa möjliga förslag på lösning och modell.

En värmepumpservice säkerställer att du kan fortsätta spara lika mycket energi som när värmepumpen var ny och håller längre. En servad värmepump är en effektiv värmepump.

Luft-vattenvärmepump från Nibe som Alvis Rörakut gjort installation av

VVS till bra pris i Sigtuna & Märsta

När du kontaktar oss för en offert kan du känna dig trygg med att vi återkommer med ett bra pris på rörmokare.

På så sätt behöver du inte oroa dig för att kostnaderna ska skena iväg. Vi sätter hög vikt på att inte göra mer omfattande arbete än vad som krävs. Resultatet blir därför både prisvärt för dig som kund och tidseffektivt för oss.

Våra certifierade rörmokare planerar arbetet utifrån era förväntningar. Om ert önskade resultat skulle kräva mer ingripande åtgärder än vad som först uppskattades så informerar vi om detta. Då vet ni alltid var ni har att förvänta. Korrekt information och nöjda kunder är något vi värdesätter.

Hos Alvis Rörakut Service får ni bra rörmokare och VVS till bra pris i Sigtuna och Märsta.

Spara 30% med ROT-avdrag

Små och stora arbeten

Vi värdesätter alla våra kunder. Med erfarenhet av att arbeta för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar så har vi lärt oss att alla jobb är lika viktiga. Därför behöver du inte tveka när du kontaktar oss. Vi garanterar dig samma höga nivå av professionalism och omsorg, oavsett vem du är.

Genom att värdesätta såväl små som stora arbeten hoppas vi att varje ny kund ska bli återkommande. Förtroende är något som byggs upp med tiden.

Våra rörmokare har många nöjda kunder i Sigtuna och Märsta. Kontakta oss för en offert

Vattenläckage

Något så till synes litet problem som vattenläckage kan få drastiska konsekvenser. I många delar av våra hem så kan dolt vattenläckage snabbt leda till omfattande fukt- och mögelskador. Faktiskt i så stor utsträckning att det kan skada hela fastigheten.

Men turligt nog finns det enkla förebyggande åtgärder. Detta kan vara allt ifrån läckagelarm till droppskydd. Kontakta oss för mer information. För oss spelar det ingen roll om du vill vidta åtgärder innan skadan har uppstått, eller om du behöver hantera effekterna av långvarigt dolt läckage. Vi är tillgängliga oavsett.

Allt inom VVS i Sigtuna & Märsta

Vi erbjuder följande tjänster inom VVS till dig i Sigtuna & Märsta:

  • Rörjour dygnet runt i Sigtuna & Märsta
  • VVS-installationer i badrum, kök & tvättstuga
  • Installation av Varmvattenberedare
  • Avloppsrensning, stopp i avlopp, stopp i toaletten
  • Underhåll av Värme- & Vattensystem
  • Badrumsrenovering
  • Golvvärmeinstallation
  • Service och installation av Värmepumpar
  • Varmvattenberedare, installation och reparation.
  • Blandare, installation, montering och reparation av köksblandare, duschblandare och tvättställsblandare.

Våra tjänster är avdragsgilla med ROT-avdraget så du kan spara 30% av arbetskostnaden. Läs mer om ROT-avdrag

Vatten och Avlopp information Sigtuna kommun

När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Sigtuna oavsett när på dygnet du behöver hjälp.

Vi utför både Rörjour oavsett tid på dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Sigtuna kommun: Arlanda, Husby-Ärlinghundra, Märsta, Norrsunda, Odensala, Rosersberg, Sigtuna, Skepptuna, Skånela, Steningehöjden samt Valsta

Vi utför självklart även arbeten i hela Stockholm län!

Vattenavstängning ordinarie arbetstid

Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Sigtuna kommuns växel på tel: 08-591 260 00 .

Vattenavstängning övrig tid vid akuta situationer

Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid p.g.a. en akut situation kontakta SOS alarm på tel: 08-454 25 66.

Översvämning av avloppsvatten

Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Sigtuna kommuns växel på tel: 08-591 260 00.. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador för att skicka till ert försäkringsbolag.

Vi hjälper er oavsett vilket VVS-problem i Sigtuna!

Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare i Sigtuna och Märsta är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och akut VVS situationer i Sigtuna.

Ni kan alltid känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144