Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar
Rörmokare Stockholm Banner

Rörmokare & VVS Huddinge

Vad än ni behöver hjälp med så är vi på Alvis Rörakut Service tillgängliga året om, dygnet runt

Våra professionella och certifierade rörmokare hjälper er i Huddinge med allt inom VVS, avloppsrensning, badrumsrenovering, varmvattenberedare, värmepumpar samt rörmokeri. Med lång erfarenhet och hög kundnöjdhet har vi lyckats etablera oss som ett givet val för privatpersoner och företag.

Avis Rörakut Service är en auktoriserad aktör inom VVS-branschen med tillgänglighet dygnet runt. Vår ambition är att vara tillgängliga precis när ni behöver våra VVS-tjänster. Vi utför renoveringar, akuta problem, rutinunderhåll såväl som mindre servicearbeten.

Vi återkommer snabbt med svar på alla era önskemål och funderingar. Kontakta oss för snabb och personlig service

Rörjour Huddinge

Har du drabbats av en vattenläcka eller saknar värme mitt i vintern?

När det uppstår oväntade problem vill man inte vänta, stopp i avloppet med översvämning som följd eller en sönderfrusna rör. Att då kunna få tag på en rörmokare akut är nödvändigt. Genom att satsa på snabb och effektiv problemlösning anser vi oss vara ett säkert kort när det kommer till akuta problem genom vår rörjour i Huddinge.

Vår rörjour är alltid tillgänglig för både små och stora händelser vid akuta ärenden inom VVS. Vi löser problemen och förhindrar situationen från att uppstå igen. Krävs det mer omfattande åtgärder så upprättar vi gärna en handlingsplan och överlägger med er om ett eventuellt framtida projekt.

Ni kan ringa oss dygnet runt så står vi redo att avhjälpa fel som helt enkelt inte kan vänta. Vi snabbt på plats i Huddinge oavsett när problemet uppstår.

Rörmokare Huddinge Jourbil Rörjour

Avloppsrensning & Spolbil Huddinge

Det finns absolut ingen anledning att låta sig tyngas ned av vardagsbesvär så som stopp i avloppet eller stopp i toaletten. Vi står redo att lösa era avloppsproblem utan att ni behöver bekymra er mer än ni kontaktar oss!

Oavsett om ni har ett akut problem stopp i toaletten eller behöver förebyggande rutinåtgärder likt avloppsrensning så kan vi erbjuda ett flertal lämpliga tjänster. Genom åren byggs avlagringar upp i rören och om man inte underhåller och sköljer bort uppstår förr eller senare ett stopp i avloppssystemet. Vi utför regelbunden service för att förebygga problem och avhjälper de problem som faktiskt uppstår.

Med hög kompetens och rutinerad personal löser vi många avloppsstopp i Huddinge och hela Stockholm till nöjda kunder.

Med våra professionella verktyg kan vi snabbt och effektivt avhjälpa de flesta stopp i toalett, handfat och avlopp.

Spolbil Stockholm spolaggregat

Byta varmvattenberedare

En varmvattenberedare är viktig för såväl fastighetens framtid som den personliga komforten. Genom att välja rätt modell kan man båda spara pengar och framtidssäkra så man inte behöver byta ut den inom kort igen.

Vi konsulterar er inför bytet och tar mer än gärna hand om projektet från beställningen till monteringen av er nya varmvattenberedare i Huddinge. Oavsett om det visar sig att en ackumulatortank, förrådsberedare eller någon annan lösning är mest lämpad för er. Vi säljer varmvattenberedare från alla stora märken som: NIBE, CTC, Thermia och Metro.

Vi har varmvattenberedare i många olika storlekar för att passa dina behov. Det finns varmvattenberedare till allt från små sommarstugor till den stora familjevillan.

Läs mer om våra erbjudanden på varmvattenberedare

Varmvattenberedare Nibe Metro VVB Stockholm 300 compact

Värmepumpservice Huddinge

Slipp risken att behöva byta din värmepump i förtid genom att låta oss utföra service

Vi utför service på värmepumpar av samtliga märken som från IVT, Thermia, CTC, Nibe och Bosch. När vår erfarna och certifierade personal utför högkvalitativ service på värmepumpar säkerställer man att er befintliga pump fungerar på bästa möjliga sätt.

Vi går igenom hela din värmepump och kontrollerar att allt fungerar som det ska, rengör filter och fyller på köldbärarsprit.

När vi utför service på din värmepump kommer du:

  • Fortsätta spara lika mycket energi och pengar som när värmepumpen var ny.
  • Förlänga värmepumpens livslängd.
  • Säkerhetsställa att värmepumpen producerar lika mycket energi som när den var ny.

Om ni vill byta ut er nuvarande lösning erbjuder vi även nyinstallation av värmepumpar. Vi sköter allt kring installationen åt dig för att du ska kunna börja använda din nya värmepump så snart som möjligt.

Säkerställ att er värmepump fungerar på bästa möjliga sätt, boka en värmepumpservice till fastpris.

Badrumsrenovering Huddinge, nytt fräscht badrum

Alvis Rörakut Service kan hjälpa er med alla behov gällande renovering och underhåll av badrum.

Totalentreprenad innebär att vi hjälper till med allt från hur du ska utforma ditt badrum för just dina förutsättningar på bästa sätt och inte vill eller har tid att ansvara för badrumsrenoveringen själv. Vi ansvarar för att färdigställa ditt badrum och du får en kontaktperson från oss som samordnar hela renovering. Vår certifierade personal gör att du kan känna dig säker med att arbetet blir korrekt utfört.

Ett badrumsbygge kräver hantverkare av olika kompetenser: rörmokare, plattsättare elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Självklart använder vi oss endast av hantverkare som är behöriga i sin bransch

Efter färdig totalentreprenad erhåller du ett kvalitetsdokument på utfört arbete.

Ett badrum måste tåla regelbundna och kraftiga växlingar i både luftfuktighet och temperatur. Det är viktigt att såväl utrustning, våtmattor och tätning håller måttet. Ett fackmannamässigt utfört arbete garanterar att inga onödiga skador uppstår på sikt.

När ni låter oss på Alvis Rörakut Service utföra er badrumsrenovering så vet ni att vi kommer att göra allt för att förverkliga era förväntningar.

Badrumsrenovering Stockholm, nyrenoverat badrum

Byta köksblandare & duschblandare

Höj standarden på köket med en ny blandare

Vill ni fräscha upp utseendet med en ny blandare eller önskar ni att byta till en modell med särskilda funktioner som diskmaskinsavstägning? Vår kunniga personal kan hjälpa er att välja ut och montera en blandare som uppfyller era behov.

Att välja en bra blandare, oavsett om det handlar om kök, dusch eller tvättställ, är viktigare än man kanske tror. Den ska hålla under lång tid och för att undvika ett onödigt byte är det bäst att välja rätt från början. En blandare är något mycket synligt och kan höja eller sänka helhetsintrycket av ditt kök eller badrum.

Vi reparerar och lagar givetvis även den blandaren ni har idag. En läckande blandare kan bero på packningar som blivit gamla och behöver bytas ut.

Kontakta oss för konsultation om vilken blandare som passar dig bäst eller hjälp med reparation av din nuvarande blandare.

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag om ett VVS-företag är auktoriserat?

För att ett VVS-företag ska vara auktoriserat hos branschorganisation Säker Vatten måste VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna. Branschreglerna från Säker Vatten är till för att minska risken för vattenskador samt legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp eller gå in på Säker Vattens hemsida för att se att VVS-företaget är auktoriserat.

Hur hittar man en bra rörmokare i Huddinge?

Antingen kan du be din rörmokare om referenser från andra projekt och kunder. Det är även bra se rörmokarens omdömen har på olika omdömesplattformar som Google, Reco och Eniro. Det brukar ge en god bild om hur nöjda kunderna blir.

Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar en rörmokare?

Äger du din bostadsrätt, fritidshus eller villa så räknas det som ROT-arbete. Det betyder att du som anlitar en rörmokare för rörarbete i din bostad, kan dra av 30% av arbetskostnaden om du är behörig för rotavdrag. ROT-avdraget är på maximalt 50 000 kr per person och år. Ifall ni två som äger bostaden kan ni dra av upp till 100 000 kr per år.

Köksblandare Fm Mattsson 9000E II med diskmaskinsavstängning

Vi arbetar i hela Huddinge kommun

Vi utför arbeten i Huddinge och dess närområden, kontakta oss för både på akuta och planerade VVS-arbeten i: Flemingsberg, Fullersta, Gladö, Segeltorp, Sjödalen, Skogås,Stuvsta-Snättringe, Trångsund samt Vårby

Självfallet utför vi även arbeten i hela Stockholm län!

Våra rörmokare i Huddinge hjälper er med allt inom VVS

När ni anlitar oss garanterar vi ett proffsigt arbete utfört av våra erfarna rörmokare i Huddinge. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag i Huddinge och hela Stockholms län. Vi är bäst på på avloppsrensning, byte av vattenmätarkonsol, installationer, reparationer, renoveringar, ROT-arbeten och värmepumpar. Behöver ni trädgårdshjälp i Stockholm kan dessa hjälpa er med trädgårdsskötsel, krattning, gräsklippning och beskärning.

Vi garanterar er ett professionellt resultat!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
Google reviews bra omdöme

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144