Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm

Rörmokare Älvsjö – Jour & Planerat VVS

Vi utför alla typer av arbeten inom VVS i Älvsjö, från mindre servicearbeten som blandarbyten till installationer av värmepumpar, element och varmvattenberedare.

Alvis Rörakut Service är ett VVS-företag som består av professionella rörmokare med hög yrkeskompetens. Våra kunder består av privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Våra rörmokare i Älvsjö står till ditt förfogande vid alla typer av VVS-installationer och reparationer oavsett tid på dygnet. Vi fixar stopp i avlopp, hjälper er med VVS och utför värmepumpservice.

Vi ger dig professionell VVS-service dygnet runt till rätt pris!

Rörmokare Älvsjö
Rörmokare Stockholm Banner
Rörmokare, allt inom VVS, Rörjour & Värmepumpar

Rörjour Älvsjö

Alvis Rörakut Service erbjuder Rörjour i Älvsjö för akuta VVS-problem inom som stopp i toaletten, stopp i avlopp värmepumps-problem och vattenläckage.

Våra servicebilar är utrustade med alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. När du behöver en rörmokare i Älvsjö akut, kontakta oss.

Oavsett om det gäller värme, VVS, vattenläckage, värmepumpar eller stopp i avloppet och tid på dygnet, så hjälper vi dig i Älvsjö!

Erfarna & certifierade rörmokare för din trygghet

Våra rörmokare i Älvsjö är erfarna med ett gediget kunnande inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar samt är vana att arbeta med både små som stora projekt inom installation, service och montering för privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar i hela Älvsjö med omnejd. Låt våra behöriga rörmokare hjälpa dig med dina VVS-arbeten, så att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt.

Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs för att VVS-arbeten ska vara godkända av försäkringsbolag.

Våracertifierade rörmontörer har dessutom utbildningarna:

Vi eftersträvar att alltid utföra arbeten med hög kvalitet och ha nöjda återkommande kunder!

Spolbil, Avloppsrensning & Stopp i toaletten Älvsjö

Det är lätt hänt att man råkar ut för stopp i avloppet, oftast beror det på att något olämpligt har spolats ner eller att det byggts upp fet i köksavloppet.

Har du fått ut för stopp i toaletten, köket, avloppet eller handfatet och inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet?

Vi utför avloppsrensning och avloppsspolning med våra professionella spolbil som en jourtjänst dygnet runt, året om i Älvsjö.

Stopp i avlopp? Kontakta Alvis Rörakut Service så hjälper vi er snabbt! Vi utför alla slags arbeten inom högtycksspolning och avloppsrensning. Vi jobbar på uppdrag av både företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Badrumsrenovering Täby, nytt badrum & VVS

Offert

Att få ett offertförslag från oss på Alvis Rörakut Service är inte bindande. Vi anpassar våra offertförslag enligt dina önskemål.

Gäller det ett större arbete eller du är osäker på vad som behöver göras kommer vi ut till dig i Älvsjö och tittar på arbetet som ska utföras för att kunna lämna en offert.

Fyll i offertformuläret med en beskrivning av det du vill ha gjort och eventuella bilder så kommer vi tillbaka med en offert till dig.

Kontakta oss för en offert på dina VVS-arbeten i Älvsjö. Klicka här för offertförfrågan

VVS & Rörmokare Täby kostnadsfri offert

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag att ett VVS-företag är auktoriserat?

För att ett VVS-företag ska vara auktoriserat hos Säker Vatten måste VVS-installationerna utförs enligt branschreglerna. Branshreglerna från Säker Vatteninstallation är till för att minska risken för vattenskador och legionellaspridning. Titta efter Säker Vattens logotyp för att se att VVS-företaget är auktoriserat eller gå in på Säker Vattens hemsida.

Hur hittar man en bra rörmokare i Älvsjö?

Antingen kan du be din potentiella rörmokare om referenser från senaste projekt. Det är även bra se vilka omdömen rörmokare har på olika omdömesplattformar som Google, Reco och Eniro.

Hur fungerar ROT-avdrag när du anlitar en rörmokare?

VVS i bostadsrätt, fritidshus eller villa räknas som ROT-arbete. Det betyder att du som anlitar en rörmokare för rörarbete i din bostad, kan dra av 30% av arbetskostnaden om du är behörig för rotavdrag. ROT-avdraget är på 50 000 kr per person och år. Ifall ni två som äger bostaden kan ni dra av upp till 100 000 kr.

Värmepumpar

Vi installerar många värmepumpar i Älvsjö och runt om i Stockholm som spar våra kunder tusentals kronor varje år. Att skaffa en värmepump är ett smart beslut, det är en bekväm och miljövänlig uppvärmning.

Vi hjälper dig att välja rätt värmepump för dina förutsättningar och behov.

Värmepumpservice Älvsjö

När vi utför värmepumpservice säkerställer vi att din värmepump fungerar optimalt och producerar värme när du behöver den under vintern.

Vi utför värmepumpservice, reparerar och gör underhåll av alla sorters värmepumpar som bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och elpannor i Älvsjö. Kontakta oss oavsett vilket märke din värmepump har, vi utför värmepumpservice på IVT, THERMIA, NIBE, CTC samt BOSCH.

När vi utför värmepumpservicen i Älvsjö går vi igenom din värmepump, fyller på det som behövs och kontrollerar att allt fungerar som det ska.
Läs mer om vår Värmepumpservice.

Vi på Alvis Rörakut Service är specialister på värmepumpar, vi hjälper dig oavsett om det är fel på din värmepump, den behöver service eller du vill ha hjälp med installation av en ny värmepump i Älvsjö.

Vi har fast pris på Värmpepumpservice i Älvsjö

Värmepumpinstallation

När vi på Alvis Rörakut Service installerar en värmepump åt dig är det vi som den lokala återförsäljaren som har totalansvaret. Behövs det elarbeten ordnar vi kunniga underentreprenörer.

Du kan lita på att alltid lita på att du får de bästa råden inför ditt val av värmepump

Allt inom VVS i Älvsjö

Vi erbjuder följande tjänster inom VVS till dig i Älvsjö:

Våra tjänster är avdragsgilla med ROT-avdraget så du kan spara 30% av arbetskostnaden. Läs mer om ROT-avdrag

Vatten och Avlopp information Älvsjö kommun

När felet är på din fastighets VA-installation, kontakta oss på Alvis Rörakut Service så hjälper vår Rörjour dig i Älvsjö oavsett när på dygnet du behöver hjälp.

Vi utför både på Rörjour dygnet och planerade VVS-arbeten i alla delar av Älvsjö: Herrängen, Långsjö, Långbro, Älvsjö, Solberga, Örby Slott samt Liseberg.

Vi utför självklart även arbeten i hela Stockholm län!

Vattenavstängning ordinarie arbetstid

Behöver du under ordinarie arbetstid stänga av vattnet innan din egen huvudkran (huvudkranen sitter vid vattenmätarplatsen)? Gör en felanmälan till Älvsjö kommuns VA-drift på tel: 08-55 55 90 32.

Vattenavstängning övrig tid

Behöver vattnet stängas av innan din egen huvudkran utanför ordinarie arbetstid kontakta Kommunjouren, brandförsvaret på tel: 08-768 03 12.

Översvämning av avloppsvatten

Vid nödsituation p.g.a. översvämning av avloppsvatten kontakta Räddningstjänsten för att få hjälp med länspumpning samt felanmäl till Älvsjö kommuns VA-drift på tel: 08-55 55 90 32.. Dokumentera om möjligt omfattningen och eventuella skador.

Vi hjälper er oavsett VVS-problem i Älvsjö!

Oavsett vad det är ni behöver hjälp med gällande, avlopp, VVS eller rörmokare i Älvsjö är ni alltid välkomna att ringa oss på Alvis Rörakut Service. Vi löser era problem, skulle det vara så att det behövs andra hantverkare eller elektriker löser vi det också.

Är ni osäkra om det är ett fel i kommunens vattenledningar eller i er fastighets gör det inget, vi hjälper er vi både planerade arbeten och VVS nödsituationer i Älvsjö.

Ni kan känna er trygga när ni väljer att kontakta oss på Alvis Rörakut Service!

Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

Ordinarie Tidsbokning

Mån – Fre:      07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Rörjour 24/7

För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

08-65 00 144