Kontakta oss, ring för VVS rörmokare jour akut i Stockholm
Spolbil Stockholm, Högtrycksspolning, Avloppsspolning, Stamspolning, Rörinspektion
Spolbil stockholm banner

Spolbil Sollentuna, Jour & Förebyggande

Spolbil för avloppsrensning i Sollentuna, boka ett pålitligt spolföretag i Sollentuna till fast pris för professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem!

Vi på Alvis Rörakut Service erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att avloppssystemet i din fastighet fungerar som det ska.

Vårt team av erfarna spoltekniker kan hjälpa till med allt från akuta stamspolningar till förebyggande underhållsspolningar. Vi erbjuder även rörinspektioner för att hitta och åtgärda problem i avloppet, samt mekanisk fräsning av rör för att ta bort svåra hindren. Våra tekniker kan även hjälpa till med upptagning av stopp i toaletter, duschar, kök och golvbrunnar, samt felsökning av problem med illaluktande avlopp.

Beställ en spolbil i Sollentuna i förebyggande syfte eller när avloppet svämmar över och det är bråttom att rädda fastigheten från dyra vattenskador. Få hjälp med akuta stoppspolningar eller översvämningar i avloppssystem i villor och fastigheter i Sollentuna.

Kontakta oss idag för att boka en spolbil i Sollentuna och låt oss hjälpa dig att hålla avloppssystemet i din fastighet i toppskick.

Spolbil Jour i Sollentuna 24/7

Är olyckan framme och du behöver en spolbil med jour det snabbaste alternativet. Vi är oftast på plats inom 1 timma i Sollentuna!

Våra servicebilar har alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem . Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra områden. VVS-jour för akuta VVS-problem i Sollentuna är vår specialitet, t.ex. vattenläckor, ingen värme eller stopp i avlopp är problem som måste åtgärdas oavsett om det är helg eller sent på kvällen.

Varför ska du välja Alvis Rörakut Service:

 • Snabbt och prisvärt
 • Nöjda kunder
 • Effektiv lösning för alla sorters stopp i avlopp
 • Jour
 • Vi arbetar i hela Sollentunas läns

Vi arbetar i hela Stockholms län och hjälper alla typer av kunder: privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, entreprenader och byggföretag.

  Oavsett om avloppsstoppet beror på matrester och fett eller ett föremål i rören så kan våra tekniker med spolbilen hjälpa dig. Vår spolbil i Sollentuna hjälper dig vid akuta stopp i avloppet!

  Högtrycksspolning  den effektivaste metoden för fritt flöde i avloppsrören

  Med regelbundna underhållspolningar av avloppsystemet minskar risken för akuta stopp, översvämningar och dyra saneringar. Dessutom ökar avloppsrören livslängd.

  Med tiden samlas det mycket smuts, fett och avlagringar i avloppsrören och genom att högtrycksspola dem förebygger man stop och skador. Det är enkel lösning är att regelbundet spola genom systemen för att förebygga pålagring. Högtrycksspolning kan genomföras såväl akut som i förebyggande syfte. Kombinationen av varmvatten och högt tryck löser enkelt fett och beläggningar i avlopp, stammar och andra ledningar. Vi på Alvis Rörakut Service har stor erfarenhet inom högtrycksspolning. Vi spolar rent och kontrollerar nylagda ledningar, dräneringar, avlopp och kulvertar, stuprör och vattenledningar.

  Högtrycksspolning är en metod för att rengöra avloppsrör med hjälp av högtryck. Det innebär att ett högtryck på upp till 200 bar i en kraftig vattenstråle som kan skrapa bort fastsittande föroreningar och blockeringar. Fördelarna med högtrycksspolning är att det är en effektiv metod för att ta bort tjocka beläggningar av fett, avfall och jord samt att det är snabbt och kan användas för att rengöra både stora och små rörsystem.

  För att nå en hög driftsäkerhet och undvika stopp bör avloppsledningar underhållspolas ungefär vart tredje år.

  Spolbil Stockholm spolaggregat

  Vanliga frågor om avloppsspolning & spolbil

  Vad är anledningarna till att ska man spola avloppet?

  Med åren täpps dina avloppsrör igen av fett, smuts, hår och saker som kan fastna. När du anlitar en spolbil och högtrycksspolar förebygger du att rören täpps igen och att du råkar ut för avloppsstopp.

  Vid vilka tilfällen behöver man spola avloppet?

  Om vattnet rinner ned långsamt eller det kluckar från handfat, diskho eller i duschens avlopp så är det ett tecken på att avloppet behöver spolas. För det mesta beror det på att smuts har fastnat i vattenlåset. Är vattenlåset rent och problemen kvarstår så är problemet längre ned i stammen och behöver spoles för att åtgärdas.

  Hur ofta behöver man högtrycksspola avloppet?

  Gör man en avloppsspolning med högtryck var femte år undviker du många problem. Då spolas rören rena och eventuella avlagringar spolas bort. Det är enklare och billigare än att behöva åtgärda problem innan de vuxit sig för stora. Du kan samtidigt också filma rören för att kontrollera om det finns problem som sättningar, rost eller beläggningar.

  Vad är det för skillnad mellan avloppsspolning och avloppsrensning?

  Avloppspolning är att avloppet högtrycksspolas med varmt vatten från en slang med specialmunstycken som tar bort avlagringar, fett och smuts. Det gör att avloppets normala flöde återställs.

  Avloppsrensning utförs med rensmaskiner, det är en 15 m lång stålvajer förs in och roterar i avloppet för att få bort stop och beläggningar. Avloppsrensning med rensmaskin kan slita på avloppsrören samtidigt som det inte är lika effektivt som avloppsspolning.

  Avloppsspolning med spolbil är den effektivaste metoden för att rengöra avlopp samt att få bort stopp. Det är inte bara den skonsammaste metoden för avloppsrören, de blir även rena och håller långsiktigt.

  Spara 30% av arbetskostnaden med ROT-avdraget

  Rotavdrag är en form av skatteavdrag eller skattesubvention som kan användas när man anlitar hantverkare för vissa typer av projekt i hemmet. Det gäller hantverksarbeten som renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av befintliga bostäder eller bostadsrätter. Det gäller inte för byggande av nya bostäder.

  Du som privatperson med ett eget hus, småhus eller en bostadsrätt har du möjlighet att få ett skatteavdrag på 30% av arbetskostnaderna vid VVS-installationer, reparationer och underhåll samt arbeten med att bygga om eller till bostaden. Med ROT-avdraget kan du spara upp till 50 000kr per person och år. Ifall ni är två personer som äger bostaden tillsammans kan ni få upp till 100 000kr i ROT-avdrag per år. Det är viktigt att notera att ROT-avdraget inte gäller för materialkostnader. Kontakta gärna Skatteverket för mer information om vad som gäller för att få rätt till ROT-avdrag.

  När du väljer oss på Alvis Rörakut Service, så sköter vi ansökan om ROT-avdraget åt dig och drar av det direkt från fakturan. Ni behöver inte oroa er för att göra ansökan till Skatteverket, det sköter vi åt er. Säg bara till oss om ni vill utnyttja ROT-avdraget så ser vi till att administrationen blir korrekt.

  30% avdrag på arbetskostnaden med ROT-avdrag

  Övriga Avloppstjänster

  Vi hjälper er med allt inom Avlopp i Sollentuna, rörinspektion, stamspolning, avloppsspolning, spolbil, högtrycksspolning, stopp i avlopp och avloppsrensning.

  Lokala orter

  Vi arbetar i hela Stockholms län och alla dess kommuner.

  Känn dig välkommen att kontakta oss,  vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor.

  Spolbil Stockholm Jour
  • Spolbil Botkyrka
  • Spolbil Bromma
  • Spolbil Danderyd
  • Spolbil Haninge
  • Spolbil Huddinge
  • Spolbil Hägersten
  • Spolbil Järfälla
  • Spolbil Kungsholmen
  • Spolbil Lidingö
  • Spolbil Nacka
  • Spolbil Sigtuna & Märsta
  • Spolbil Sollentuna
  • Spolbil Solna
  • Spolbil Stockholm
  • Spolbil Sundbyberg
  • Spolbil Södermalm
  • Spolbil Täby
  • Spolbil Tyresö
  • Spolbil Sollentuna
  • Spolbil Upplands Väsby
  • Spolbil Upplands-Bro
  • Spolbil Vallentuna
  • Spolbil Vasastan
  • Spolbil Åkersberga & Österåker
  • Spolbil Östermalm

  Säker vatten auktoriserat VVS-företag logo
  betalningsmetoder Visa Mastercard Swish Klarna

  Ordinarie Tidsbokning

  Mån – Fre:      07:00 – 16:00
  Lunchstängt: 12:00 – 13:00

  Rörjour 24/7

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7.

  08-65 00 144